Algemene Voorwaarden

Onderstaand treft u de algemene voorwaarden van mijnschoonhuis.nl
Wanneer u een offerteaanvraag via onze website doet gaat u akkoord met onderstaande voorwaarden.

Artikel 1.  Definities.

 1. Triple Support B.V. : de initiatiefnemer en rechtspersoon van de website mijnschoonhuis.nl
 2. De klant: de natuurlijke persoon of rechtspersoon die als opdrachtgever gebruik maakt mijnschoonhuis.nl voor contact en offerte van een professioneel reiniger.
 3. De specialistische reiniger: de zelfstandige specialistisch reiniger welke de opdracht bij u uitvoert.

Artikel 2. De kosten op onze website.

 1. mijnschoonhuis.nl zorgt voor contact met een lokale professioneel reiniger.
 2. Aan het opvragen van een offerte via onze website zijn voor u als klant geen kosten verbonden.

Artikel 3. Betalingen

 1. Betalingen voor geleverde diensten door een van de aan ons gelieerde specialistich reiniger doet u aan de uitvoerende professional zelf.

Artikel 4. Klachten, aansprakelijkheid, en garantie

 1. De professioneel reinigers van mijnschoonhuis.nl doen haar uiterste best om u naar volledige tevredenheid te helpen. Ondanks alle technieken en kennis kan het voorkomen dat bepaalde verontreinigen niet weg gaan. Wanneer voor de aanvang van de werkzaamheden voorzien wordt dat er vlekken of verontreinigingen bestaan blijven zal de specialistische reiniger u hiervan zo goed mogelijk op de hoogte stellen. Helaas is dit niet altijd te voorspellen.
 2. Voor klachten en reclamaties zult u zich moeten wenden tot de professioneel reiniger welke de werkzaamheden bij u heeft uitgevoerd. De aangesloten professionals geven alleen garanties op hun werkzaamheden. Uitgesloten van garantie zijn:
  a. het verplaatsen of het te vroeg terugplaatsen van meubelen of het te vroeg in gebruik nemen van meubilair en andere zaken die met de reiniging in verband staan;
  b. vermissing of beschadiging van meubilair of andere zaken tijdens de uitvoering der werkzaamheden,

  c. het uitvloeien van vlekken, afkomstig van onder meer schrijf- en decoratiemateriaal, die niet of slechts moeilijk waarneembaar waren en op het bestaan waarvan door opdrachtgever niet van tevoren is gewezen;
  d. het vóór het door de professional opgegeven tijdstip betreden van de ruimte waar mijnschoonhuis.nl in het kader van haar werkzaamheden beschermlagen op meubilair en/of stoffering heeft aangebracht, welke gedurende zekere tijd voor mens en dier schadelijke dampen kunnen veroorzaken;
  e. het krimpen of oprekken van karpetten, kleden, meubelstoffen of gordijnen;
  f. het uitvloeien van kleuren bij het reinigen van stoffen;
  g. het verkleuren van stoffen door werking van binnenuit het meubilair c.q. van tapijten vanuit de rug van het tapijt of onderliggend materiaal.
  h. Indien zaken ter bewerking worden gegeven aan mijnschoonhuis.nl, verblijft het risico tijdens transport voor opdrachtgever.
 3. De specialistische reinigers van mijn schoonhuis werken zelfstandig en hebben een uitgebreide kennis. Mocht u van mening zijn dat de specialistische reiniger zijn werk verkeerd uitvoert dan verzoeken wij u de werkzaamheden direct af te breken en ons per email op de hoogte te brengen.
 4. Als u niet tevreden bent over het eindresultaat, zeg dit dan direct tegen de specialistische reiniger  Hij (of zij) moet altijd ten eerste een tweede kans krijgen om de klus alsnog naar tevredenheid af te ronden.
 • Wanneer er klachten zijn waar u met de specialistische reiniger niet uitkomt of deze wilt u niet verder helpen dan mogen wij ter plaatse komen kijken om te bepalen wat er aan de hand is. Er moet daadwerkelijk schade aangericht zijn tijdens de werkzaamheden of grove nalatigheid vastgesteld worden.
 • U geeft aan de professional de mogelijkheid om de klacht op te lossen. Indien nodig zullen wij u in contact brengen met andere aangesloten specialistische reiniger om het werk naar behoren uit te voeren.
 • Laat u het probleem door een andere, niet aan mijnschoonhuis.nl aangesloten partij oplossen dan kunnen wij helaas geen rol meer spelen in de klachtafhandeling.
 1. De professionals van mijnschoonhuis.nl bieden reinigingsdiensten van hoge kwaliteit, zij streven naar een zo hoog mogelijk cosmetisch resultaat. Zij kunnen echter niet garanderen dat vlekken ontstaan door; koffie, thee, wijn, uitwerpselen, urine, braaksel, huisdieren verwijderd kunnen worden. Ook kunnen zij niet in staan voor vlekken veroorzaakt door reinigingsmiddelen en chemicaliën o.a. chloorwater en ammonia etc. door of namens de opdrachtgever.


Artikel 5. Overige zaken

 1. Wij zijn constant onze website en dienstverlening aan het verbeteren. Deze kunnen op elk moment veranderen of niet voor een ieder hetzelfde zijn.
 2. Onze website maakt gebruik van Cookies, deze cookies verzamelen informatie over het aantal bezoekers en hun surfgedrag op de website. Deze gegeven worden gebruikt om de werking van de website te optimaliseren. Deze gegevens worden met de website ontwikkelaar gedeeld t.b.v. optimalisatie.
 3. Wanneer de opdracht is voltooid geven wij u de mogelijkheid om uw ervaring met onze website en onze specialistische reiniger te beoordelen. Wij zijn u dankbaar wanneer u hier gebruik van maakt en mogelijk plaatsen wij uw beoordeling op onze website of gebruiken wij deze voor andere promotionele doeleinden. Wanneer u een review plaatst geeft u hier toestemming voor.
  Ook gebruiken wij uw review om te ontwikkelen, wij ontvangen graag feedback om te bepalen wat er goed gaat en wat verbeterd kan worden in onze dienstverlening.
 4. Wij rekenen erop dat u een eerlijke beoordeling schrijft. Wij zullen elke review beoordelen en bepalen of wij deze op de website plaatsen. Bij twijfel over de inhoudt van de beoordeling of oneigenlijk taalgebruik zullen wij de beoordeling niet toelaten.
  Wij gebruiken uw beoordeling mede om te bepalen of een aangesloten specialistische reiniger opdrachten via ons kan blijven ontvangen.
 5. Wij delen uw gegevens nimmer met derden. U heeft ten alle tijden het recht om uw gegevens aan te laten passen of het verzoek te doen tot verwijdering uit onze systemen. Meer hierover treft u in onze privacyverklaring.
 6. Het Nederlands recht is van toepassing op onze voorwaarden.
 7. In het geval dat een van de artikelen ongeldig zou zijn, betekent dit niet automatisch dat alle artikelen als ongeldig beschouwd kunnen worden.
 8. Mijnschoonhuis.nl mag de algemene voorwaarden ten alle tijden wijzigen en is ook gerechtigd om deze wijzigingen door te voeren.
 9. Voor alle situaties welke niet in deze algemene voorwaarden beschreven staan is het Nederlands recht van toepassing.
 10. Heeft u vragen over deze algemene voorwaarden dan kunt u ten alle tijden een mail sturen naar info@mijnschoonhuis.nl