Matras schoonmaken aan huis

Een schoon en fris matras is belangrijk en beter voor uw gezondheid. Gemiddeld brengen we 1/3 van ons leven door in bed wanneer we slapen. Het is dan ook niet meer als logisch dat een matras vuil kan worden. Zelf een matras schoonmaken is een lastig klusje. Eenvoudig omdat u niet over de juiste middelen en apparatuur zult beschikken. Een matras wordt zichtbaar en onzichtbaar vuil. Zichtbaar door zweet, urine- of bloedverlies. Maar meer nog door de gevolgen van de huisstofmijt. Uw matras in huis is de plaats waar de meeste huisstofmijt voorkomt. En juist de uitwerpselen van de huisstofmijt kan gevolgen hebben voor de gezondheid. Dit kan zich resulteren in allergische reacties zoals tranende ogen, jeukende huid, niezen en verstopte neus. Laat daarom ook uw matrassen regelmatig schoonmaken. Onze specialisten weten precies hoe ze uw matras moeten schoonmaken. Een schone matras slaapt toch een stuk lekkerder!

Offerte aanvragen
Hygiënisch & Fris

Voorkomt allergieën

Voorkomt allergieën door huisstofmijt

Behandeling

Behandeling van zweet, urine- of bloedvlekken

Thuis

Complete matrasreiniging bij u thuis

gratis offerte binnen 24 uur
geen verborgen kosten
wij staan 100% garant
veilig & professioneel

Onze voordelige tarieven

Grindvloer reiniging Woonhuis begane grond

Start tarief op basis van maximaal 20 m2 lege of nagenoeg lege ruimte. Daarna € 4,85 per m2.Verplaatsen meubilair is niet inbegrepen. Prijzen incl. btw.

Grindvloer reiniging Woonhuis 1ste etage

Start tarief op basis van maximaal 20 m2 lege of nagenoeg lege ruimte. Daarna € 4,85 per m2.Verplaatsen meubilair is niet inbegrepen. Prijzen incl. btw.

Grindvloer reininging Appartement met lift

Start tarief op basis van maximaal 20 m2 lege of nagenoeg lege ruimte. Daarna € 4,85 per m2. Verplaatsen meubilair is niet inbegrepen. Prijzen incl. btw.

Huisstofmijt

Huisstofmijten zijn microscopisch kleine spinachtige beestjes. Huismijten kunnen niet tegen direct zonlicht en leven bij voorkeur in het donker. De belangrijkste voedingsbron voor de huismijt zijn huidschilfers van mensen en dieren. De ideale leefomgeving binnenshuis zijn kussens, matrassen en stoffen meubilair. Huismijten komen ook voor op beschimmelde muren en in tapijt. De huisstofmijt veroorzaakt zelf geen allergische reacties. Het zijn de uitwerpselen. Tijdens de levensduur van de huisstofmijt produceert hij 200 maal zijn eigen lichaamsgewicht aan uitwerpselen. Wanneer we deze inademen kan dit tot allergische klachten leiden.

Hoe werkt dat, een matras reiniging?

Vooraf aan de reiniging kunnen we een Acarex® test doen. Deze Acarex® test kan de concentratie van huisstofmijten in de matras aantonen. Het voordeel van deze test is, dat er precies wordt aangegeven waar de huisstofmijten zich bevinden.

De matras reiniging is veelal een combinatie van een droge en natte reiniging. De droge reiniging is vooral om de uitwerpselen van de huisstofmijt uit de matras te verwijderen. Met de natte reiniging wordt de matras volledig hygiënisch gereinigd waarbij ook de vlekken speciaal worden behandeld. Er zijn speciale behandelingen mogelijk voor het verwijderen van zweet, urine- en bloedvlekken.

Een matras reiniging doen wij bij u thuis op locatie. Veelal kunt u dezelfde avond gewoon slapen op de matras.

Meest grondige reiniging van uw grindvloer

Wij beloven u de meest grondige dieptereiniging van uw grindvloer. Perfect schoon resultaat gegarandeerd! Zonder gespat op overig meubilair of wanden en muren.

Geen agressieve chemicaliën

Bij het schoonmaken van uw grindvloer maken wij minimaal gebruik van schoonmaakproducten. En de producten die wij gebruiken zijn veilig voor mens en dier en tevens groen gecertificeerd.

Meubels en kasten

Voor het allerbeste resultaat is een lege ruimte het meest ideale. Maar wij begrijpen dat het niet altijd mogelijk is grote kasten te verplaatsen. Daar kunnen wij dan gewoon omheen werken.

Onze service en garantie

Onze adviseur komt u kosteloos bezoeken voor alle informatie. Hij zal u vertellen wat de mogelijkheden zijn en wat u mag verwachten. U krijgt dan direct een duidelijke schriftelijke offerte.

Huisstofmijt
  • Grondige dieptereiniging
  • Perfect 100% schoon
  • Volledig uitruimen niet nodig
  • Geen gespat op vloeren en muren
  • Snelle droogtijd
  • Milieuvriendelijk reinigingssysteem
  • Scherpe tarieven voor particulieren
  • Werkzaam in heel Nederland
icon
Bekijk onze korte video over vloeronderhoud
Grindvloer reinigen
Korreltapijt schoonmaken
Meubelreiniging Nederland
Strizo vloer reinigen