Siergrindvloer reinigen

Meest grondige diepte reiniging van uw grindvloer

Grindvloer schoonmaken in de regio Almelo, Hengelo en Enschede. Een grindvloer zowel een open structuur als dichte structuur raakt in de loop van de jaren vervuild. Daarom is het goed de vloer jaarlijks grondig te laten reinigen. Zodat het vuil in de vloer volledig verwijdert wordt. Dit voorkomt nare geurtjes en u behoudt de mooie frisse uitstraling van uw grindvloer. De meeste mensen die zelf geprobeerd hebben een open structuur grindvloer te reinigen zijn tot de conclusie gekomen dat het een moeilijk en lastig klusje is. De grindvloer wordt wel schoner maar niet echt diep schoon als een nieuwe vloer. Gelukkig hebben wij voor u de oplossing. Uw grindvloer maken wij schoon onder hoge druk. Waarbij de grindvloer of strizo vloer diep en grondig gespoelt wordt. Het water en het vuil worden direct door onze machine op een krachtige manier er uitgezogen. Het systeem is zo ontwikkelt dat de rest van de omgeving niet nat kan worden. Een zeer effectieve en veilige reiniging. Waarbij het resultaat zeer verbluffend is. Een grondige echte dieptereiniging zal uw grindvloer weer de uitstraling geven van een nieuwe vloer.

Offerte aanvragen
Perfect schoon

Meest grondige reiniging van alle typen grindvloeren. Uniek systeem. Perfect schoon resultaat.

Snelle droogtijd

Snelle droogtijd. Veelal binnen 24 uur. Uw grindvloer is weer direct beloopbaar.

Gunstige prijzen

Wij bieden een totale dienstverlening met een lang mooi schoon resultaat tegen scherpe tarieven.

gratis offerte binnen 24 uur
geen verborgen kosten
wij staan 100% garant
veilig & professioneel

Onze voordelige tarieven

Grindvloer reiniging Woonhuis begane grond

Start tarief op basis van maximaal 20 m2 lege of nagenoeg lege ruimte. Daarna € 4,85 per m2.Verplaatsen meubilair is niet inbegrepen. Prijzen incl. btw.

Grindvloer reiniging Woonhuis 1ste etage

Start tarief op basis van maximaal 20 m2 lege of nagenoeg lege ruimte. Daarna € 4,85 per m2.Verplaatsen meubilair is niet inbegrepen. Prijzen incl. btw.

Grindvloer reininging Appartement met lift

Start tarief op basis van maximaal 20 m2 lege of nagenoeg lege ruimte. Daarna € 4,85 per m2. Verplaatsen meubilair is niet inbegrepen. Prijzen incl. btw.

Grindvloer laten schoonmaken regio Maastricht

Grindvloer schoonmaken in de regio Maastricht. Een grindvloer of ook wel korreltapijt genoemd zal in de loop der jaren vervuild raken. Natuurlijk zult u de vloer wekelijks zo goed mogelijk bijhouden. Maar op den duur zal de vloer zodanig vuil zijn dat het wekelijks onderhoud niet meer afdoende is. Wij kunnen voor u de grindvloer reinigen met een uniek systeem. Geschikt voor zowel een open structuur als dichte structuur grindvloer.

Uw grindvloer maken wij schoon onder hoge druk. Waarbij de grindvloer of strizo vloer diep en grondig gespoeld wordt. Het water en het vuil worden direct door onze machine op een krachtige manier er uitgezogen. Het systeem is zo ontwikkelt dat de rest van de omgeving niet nat kan worden. Een zeer effectieve en veilige reiniging. Waarbij het resultaat zeer verbluffend is. Een grondige echte dieptereiniging zal uw grindvloer weer de uitstraling geven van een nieuwe vloer

Meest grondige reiniging van uw sier grindvloer

Wij beloven u de meest grondige dieptereiniging van uw sier grindvloer. Perfect schoon resultaat gegarandeerd! Zonder gespat op overig meubilair of wanden en muren.

Geen agressieve chemicaliën

Bij het schoonmaken van uw grindvloer maken wij minimaal gebruik van schoonmaakproducten. En de producten die wij gebruiken zijn veilig voor mens en dier en tevens groen gecertificeerd.

Meubels en kasten

Voor het allerbeste resultaat is een lege ruimte het meest ideale. Maar wij begrijpen dat het niet altijd mogelijk is grote kasten te verplaatsen. Daar kunnen wij dan gewoon omheen werken.

Onze service en garantie

Onze adviseur komt u kosteloos bezoeken voor alle informatie. Hij zal u vertellen wat de mogelijkheden zijn en wat u mag verwachten. U krijgt dan direct een duidelijke schriftelijke offerte.

  • Grondige dieptereiniging
  • Perfect 100% schoon
  • Volledig uitruimen niet nodig
  • Geen gespat op vloeren en muren
  • Snelle droogtijd
  • Milieuvriendelijk reinigingssysteem
  • Scherpe tarieven voor particulieren
  • Werkzaam in heel Nederland
icon
Bekijk onze korte video over vloeronderhoud
Grindvloer reinigen
Korreltapijt schoonmaken
Meubelreiniging Nederland
Strizo vloer reinigen