Specialistische schoonmaak voor particulieren Friesland
arrow_drop_up arrow_drop_down

mijnschoonhuis.nl Friesland

Specialistische schoonmaak voor particulieren

Onze diensten in de provincie Friesland

Tapijtreiniging Friesland

Tapijtreiniging

Professionele tapijtreiniging van uw woonkamer, slaapkamer of trap voor particulieren in de regio Drachten, Heerenveen en Leeuwarden.

Meubelreiniging Friesland

Meubelreiniging

Professionele meubelreiniging van uw bankstel, bank, fauteuil of eetkamerstoelen in de regio Drachten, Heerenveen en Leeuwarden.

Grindvloer reinigen Friesland

Grindvloer reinigen

Uniek systeem voor het reinigen van uw grindvloer. Meest grondige dieptereiniging zonder gespat. Regio Drachten, Heerenveen en Leeuwarden.

Vloerkleed reinigen Friesland

Vloerkleed reinigen

Reinigen van alle soorten tapijten. Machinaal kloppen, grondige reiniging en haal en breng service regio Drachten, Heerenveen en Leeuwarden.

In de provincie Friesland bieden wij speciaal voor particulieren specialistische reinigingen, tapijtreiniging, meubelreiniging en vloerreiniging met duurzame reinigingsmiddelen. Wij reinigen alle soorten vloeren en meubelstoffen op een veilige manier zonder risico op verkleuring of krimp. Wij garanderen onze klanten het beste resultaat. Meubelreiniging doen wij gewoon bij u thuis. U kunt de meubels binnen één dag weer gebruiken. Ook uw vloeren zoals tapijt, tegelvloer of de grindvloer reinigen wij op zeer specialistische wijze. Met een perfect schoon resultaat. Tevens kunt u bij ons terecht voor speciale behandelingen zoals het verwijderen van moeilijke vlekken en het behandelen van tapijt tegen de gevolgen van huisstofmijt. Neem vandaag nog met ons contact op. Onze adviseurs helpen u graag verder. Ons professioneel advies en prijsopgave is altijd gratis.

Meer informatie en prijsopgave

KLik hier

mijnschoonhuis.nl Friesland

Professionele reiniging

Wij zijn gespecialiseerd in professionele reiniging door goed opgeleide en vriendelijke vakmensen.

mijnschoonhuis.nl Friesland

Milieuvriendelijk

Bij de keuze van onze producten en machines proberen we zoveel mogelijk het milieu te ontzien.

mijnschoonhuis.nl Friesland

Advies & Offerte

Onze adviseurs adviseren u graag over de mogelijkheden. Zodat u van tevoren weet wat u mag verwachten. En een prijsopgave is kosteloos.

mijnschoonhuis.nl Friesland

Service & Garantie

Al onze partners zijn geselecteerd op hun vakmanschap maar ook op hun excellente service. Wij garanderen u het beste resultaat.

Direct online een prijsopgave aanvragen

Klik hier

100% tevredenheids garantie

Wij beloven u er alles aan te doen voor het beste resultaat wat er reinigings technisch mogelijk is. Dan kunnen wij omdat wij werken met de beste produchten en innovatieve systemen. Specialistische reiniging Limburg zonder rompslomp.

mijnschoonhuis.nl Friesland

Online prijsopgave & informatie aanvraag
  • zonder tussen streepjes
    Meerdere keuzes mogelijk.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

mijnschoonhuis.nl Friesland

Klantenservice mijnschoonhuis.nl

Ma t/m vr van 08.30 - 17.30 uur