Grindvloer laten reinigen

De kosten voor het reinigen van een grindvloer kunnen aanzienlijk variëren per type, vervuilingsgraad en per ruimte. De techniek die wordt gebruikt voor het reinigen van grindvloeren maakt het mogelijk om een oppervlak schoon en vlekvrij te verkrijgen. Dit kan bereikt worden met een hogedruk-hydro-reiniger (zowel buitenshuis als in huis) of met behulp van een borstelsysteem. Het resultaat is een prachtige en schone grindvloer. Ons bedrijf heeft alle expertise en benodigde materialen in huis voor het reinigen van open en gesealde grindvloeren. De bewezen ervaring van onze vakmensen en een groot aantal uitgevoerde projecten garanderen u een onberispelijk resultaat tegen betaalbare prijzen.

Hoewel een grindvloer minder duur is in onderhoud in vergelijking met andere vloersoorten, is het niet gemakkelijk schoon te maken en het heeft zo nu en dan professioneel onderhoud nodig. De vloeren kunnen variëren in typen, voor bijvoorbeeld binnenshuis, op het balkon of op de patio en ze hebben allemaal vakkundige reiniging nodig die past bij het type steen en vloer. Op deze manier behoudt uw grindvloer zijn prachtige uitstraling.

Wat u zelf kunt doen

Wij helpen u natuurlijk graag met het grote onderhoud, maar om uw vloer in de tussentijd zo schoon mogelijk te houden, is het belangrijk dat u weet hoe u deze het beste kunt reinigen. Afhankelijk van de hoeveelheid verkeer in huis is wekelijks stofzuigen voldoende. Om het beste resultaat te krijgen, heeft u een stofzuiger met een vermogen van minimaal 1200 watt nodig. Wat u absoluut niet moet doen, is de vloer dweilen. Dit kan met een gesloten grindvloer, maar bij een open grindvloer blijft al het vocht achter in de vloerkieren samen met het vuil. Het wordt dus enkel viezer. Één keer per jaar is groot onderhoud nodig met een Duplex, een speciale stofzuiger die het vuil uit de open structuur van grindvloeren kan krijgen. Voor onderhoud met een Duplex kunt u ons raadplegen of u kunt een Duplex huren.

In geval van vlekken

Mocht u iets gemorst hebben op uw grindvloer dan kunt u het beste speciaal schoonmaakmiddel en een borstel gebruiken om de vlek te verwijderen. Schoonmaakmiddelen die zuren of andere bijtende bestanddelen bevatten, zijn niet te gebruiken op een open grindvloer. Deze zullen namelijk doffe plekken veroorzaken. Wanneer wij uw vloer schoonmaken, maken wij dan ook enkel gebruik van speciale schoonmaakmiddelen die de steentjes van uw vloer niet aantasten.

Prijzen grindvloer schoonmaken

Er zijn meerdere factoren die van invloed zijn op de kosten. Op basis van de staat van de grindvloer, het oppervlak en het al dan niet aanwezig zijn van lastig te bereiken hoekjes wordt een offerte opgesteld. Voor deze taak zal een professioneel wasmiddel nodig zijn in combinatie met de juiste uitrusting. Het gekozen grindmateriaal en de schoonmaakmethode hebben tevens invloed op de prijs. De kosten beginnen bij 95 euro voor reiniging met eenvoudig effectief gereedschap. De meest intensieve reiniging van een grindvloer is mogelijk vanaf 180 euro inclusief btw. Om meer te weten te komen over de prijzen grindvloer schoonmaken, kunt u bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen.

Grindvloer laten reinigen – zo gaan wij te werk

Voor grindvloeren op beton en metselwerk buiten gebruiken we moderne gereedschappen en apparatuur en vooral sterke, alkalische reinigingsmiddelen. Het is een uitdaging om vuil van betonplaten en individueel gevormde of gekleurde stukken grindvloer te krijgen. We gebruiken geen bleekmiddel, vanwege het risico dat het middel gekleurde bestrating vervaagt. het gebruik van een hogedrukreiniger is een geweldige manier om het grind schoon te krijgen en je hebt geen zeep of wasmiddel nodig – alleen heel veel water onder hoge druk. De resultaten zijn geweldig en uw terras of oprit ziet er na afloop weer prachtig uit.

Het grondig schoonmaken van een grindvloer is een klus die u maar eens in de twee of drie jaar hoeft te laten uitvoeren. We houden rekening met de samenstelling van uw grind en leveren op die manier de beste resultaten. Met vlekken, stof en ander vuil wordt afgerekend, zodat u als nooit tevoren van uw grindvloer geniet.

Het voordeel van professionele schoonmakers

Er zijn veel voordelen aan het inhuren van professionele schoonmakers om grindvloeren te reinigen. Het gebruik van één product zorgt ervoor dat uw steen of grind niet verkleurd en het garandeert de beste resultaten. Goed onderhoud is belangrijk, vooral voor grindvloeren in huis, aangezien het niet zo makkelijk schoon te maken is als andere vloeren. Zo krijg je een mooi natuurlijk grindoppervlak dat aan alle normen voldoet. Met regelmatig grondig onderhoud zal uw grindvloer langer mooi blijven en dus ook langer meegaan.

Tarieven grindvloer reiniging

Grindvloeren verschillen sterk van elkaar. Zo moeten grindvloeren voor buiten bestand te zijn tegen UV-straling, temperatuurveranderingen en andere atmosferische middelen. Natuurlijk wilt u ook niet dat uw grindvloer binnen verkleurt of beschadigd wordt door uw meubels. De tarieven grindvloer reiniging kunnen sterk verschillen, doordat iedere grindvloer anders is. U kunt bij ons gratis een offerte aanvragen.

Grindvloer laten reinigen
Grindvloer laten reinigen

Reiniging van de grindvloer of marmerstone vloer. Of het nu om een gesealde of ongesealde grindvloer gaat de specialisten van mijnschoonhuis.nl maken het perfect voor u schoon.

Bekijk de mogelijkheden
geplaatst op 14 april 2021 in Grindvloer Grindvloer reinigen
Offerte aanvragen