grindvloer reinigen

Grindvloer reinigen Alphen aan den Rijn

Siergrindvloer schoonmaken – Strizo vloer schoonmaken

Alleen de beste vakmensen met jaren ervaring zetten wij in om uw sier grindvloer te reinigen. Onze vakmensen zijn zeer goed opgeleid, vriendelijk en service gericht. Zij weten precies wat de beste behandeling is voor het reinigen van uw grindvloer. Doordat onze vakmensen beschikken over de meest innovatieve machines en de beste producten bent u verzekerd van een veilige professionele uitvoering met een mooi schoon resultaat zonder risico op beschadigingen.

Offerte aanvragen
grindvloer reinigen
Perfect schoon

Meest grondige reiniging van alle typen grindvloeren. Uniek systeem. Perfect schoon resultaat.

Snelle droogtijd

Snelle droogtijd. Veelal binnen 24 uur. Uw grindvloer is weer direct beloopbaar.

All-in prijzen

Wij bieden een totale dienstverlening met een lang mooi schoon resultaat tegen all-in tarieven.

gratis offerte binnen 24 uur
geen verborgen kosten
wij staan 100% garant
veilig & professioneel

Onze all-in tarieven

Grindvloer reiniging Woonhuis begane grond

Start tarief van € 235,- op basis van maximaal 20 m2 lege of nagenoeg lege ruimte. Daarna € 4,85 per m2. Prijzen incl. btw.

Grindvloer reiniging Woonhuis 1ste etage

Start tarief van € 255,- op basis van maximaal 20 m2 lege of nagenoeg lege ruimte. Daarna € 4,85 per m2. Prijzen incl. btw.

Grindvloer reininging Appartement met lift

Start tarief van € 270,- op basis van maximaal 20 m2 lege of nagenoeg lege ruimte. Daarna € 4,85 per m2. Prijzen incl. btw.

Grindvloer laten reinigen in Alphen aan den Rijn

Grindvloer schoonmaken in Alphen aan den Rijn. Een grindvloer of ook wel korreltapijt genoemd zal in de loop der jaren vervuild raken. Natuurlijk zult u de vloer wekelijks zo goed mogelijk bijhouden. Maar op den duur zal de vloer zodanig vuil zijn dat het wekelijks onderhoud niet meer afdoende is. Wij kunnen voor u de grindvloer reinigen met een uniek systeem. Geschikt voor zowel een open structuur als dichte structuur grindvloer.

Uw grindvloer maken wij schoon onder hoge druk. Waarbij de grindvloer of strizo vloer diep en grondig gespoeld wordt. Het water en het vuil worden direct door onze machine op een krachtige manier er uitgezogen. Het systeem is zo ontwikkelt dat de rest van de omgeving niet nat kan worden. Een zeer effectieve en veilige reiniging. Waarbij het resultaat zeer verbluffend is. Een grondige echte dieptereiniging zal uw grindvloer weer de uitstraling geven van een nieuwe vloer

Vloerreiniging door de specialisten van mijnschoonhuis.nl
Meest grondige reiniging van uw grindvloer

Wij beloven u de meest grondige dieptereiniging van uw grindvloer. Perfect schoon resultaat gegarandeerd! Zonder gespat op overig meubilair of wanden en muren.

Geen agressieve chemicaliën

Bij het schoonmaken van uw grindvloer maken wij minimaal gebruik van schoonmaakproducten. En de producten die wij gebruiken zijn veilig voor mens en dier en tevens groen gecertificeerd.

Meubels en kasten

Voor het allerbeste resultaat is een lege ruimte het meest ideale. Maar wij begrijpen dat het niet altijd mogelijk is grote kasten te verplaatsen. Daar kunnen wij dan gewoon omheen werken.

Onze service en garantie

Onze klantenservice kan u precies vertellen wat een complete all-in reiniging gaat kosten. Daarvoor hebben wij nodig de hoeveelheid vierkante meters, het type vloer, woonsituatie en eventuele bijzonderheden.

  • Grondige dieptereiniging
  • Perfect 100% schoon
  • Volledig uitruimen hoeft niet
  • Geen gespat op vloeren en muren
  • Direct beloopbaar
  • Milieuvriendelijk reinigingssysteem
  • All-in tarieven voor particulieren
Korrel tapijt reinigen
Grindvloer laten reinigen
Grondige dieptereiniging
Open structuur grindvloer reinigen
Grindvloer reinigen - mijnschoonhuis.nl
Gesealde grindvloer reinigen