Grindvloer reinigen in Leiden

Job Bavelaar
9,3
Job is jouw lokale grindvloer reiniging specialist

Jouw lokale grindvloer reiniger.

Grindvloer laten reinigen in de regio Leiden. Een grindvloer of ook wel korreltapijt genoemd zal in de loop der jaren vervuild raken. Natuurlijk zult u de vloer wekelijks zo goed mogelijk bijhouden. Maar op den duur zal de vloer zodanig vuil zijn dat het wekelijks onderhoud niet meer afdoende is. Wij kunnen voor u de grindvloer reinigen met een uniek systeem. Geschikt voor zowel een open structuur als dichte structuur grindvloer. Uw grindvloer weer mooi schoon en fris.

0800-2283522
ma t/m vr 09.00 tot 17.00
Offerte aanvragen
grindvloer reinigen
Gratis offerte binnen 24 uur
Bij uw lokale specialist
99% beveelt ons aan
Veilig & professioneel

Grindvloer laten reinigen in Leiden

Grindvloer laten schoonmaken in de regio Leiden . Veelal kunnen wij u grindvloer reinigen binnen één dag. Zodat u snel weer al het meubilair op de plaats terug kunt zetten. En u mag er gewoon direct over lopen. Veelal zal de gereinigde grindvloer droog zijn binnen 24 uur.

Hoe wij u grindvloer reinigen?

De eerste stap bij het reinigen van de grindvloer is door het machinaal te schrobben met water en een speciaal reinigingsmiddel. Daarna gaan wij de grindvloer uitspoelen met een zeer krachtige machine. Deze machine zal onder hoge druk water op de vloer spuiten en tegelijker tijd uitzuigen. Zo wordt uw grindvloer niet alleen aan de oppervlakte schoon maar ook tussen de steentjes. Het enigste wat achter blijft in de grindvloer is schoon water. Een zeer effectieve en veilige reiniging. Waarbij het resultaat zeer verbluffend is. Een grondige echte dieptereiniging zal uw grindvloer weer de uitstraling geven van een nieuwe vloer.

Den Haag mijnschoonhuis.nl

In deze plaatsen ben ik actief

Leiden
Hazerswoude-Rijndijk
Hoogmade
Katwijk
Voorschoten
Leiderdorp
Nieuwe Wetering
Noordwijk
Oegstgeest
Oud Ade
Oude Wetering
Rijnsburg
Rijpwetering
Roelofarendsveen
Valkenburg

Wat kost het reinigen van een grindvloer?

Job uw lokale grindvloer reiniger zal u kosteloos en vrijblijvend een offerte maken. Zo weet u vooraf precies wat het gaat kosten. Hij zal u vertellen wat de mogelijkheden zijn en wat u mag verwachten. Dit kunt u telefonisch doen of middels het formulier op deze website. U krijgt dan snel een duidelijke prijsopgave.

Perfect schoon

Meest grondige reiniging van alle typen grindvloeren. Uniek systeem. Perfect schoon resultaat.

Snelle droogtijd

Snelle droogtijd. Veelal binnen 24 uur. Uw grindvloer is weer direct beloopbaar.

Overal in Nederland

Wij werken uitsluitend met lokaal erkende specialisten. Een schoon resultaat tegen scherpe tarieven.

Alle diensten die Job aanbiedt in Leiden

U kunt bij Job ook terecht voor het reinigen van uw stoffen meubels, vloerbedekking of vloerkleed. Maar ook voor het professioneel laten reinigen van uw tegelvloer of natuursteen vloer. Een schoon huis draagt bij aan een gezonde en prettige woonomgeving. Daarom worden alle diensten uitgevoerd met verantwoorde producten die veilig zijn voor mens en dier. Met behulp van innovatieve reinigingssystemen garanderen wij u het beste resultaat. Een schoon huis begint bij mijnschoonhuis.nl

Offerte aanvragen

Wat kost het reinigen van mijn grindvloer?

  • Hidden
  • Hidden
  • Drop files here or
   Accepted file types: jpg, gif, png, jpeg, Max. file size: 16 MB, Max. files: 3.
  Neem contact op met een lokale reinigingsspecialist
  U spreekt een prijs af en datum voor de afspraak
  De lokale specialist voert de opdracht uit
  Betaal achteraf rechtstreeks aan onze partner
  Job Bavelaar

  Bel Job

  ma t/m vr 09.00 tot 17.00
  9,3 gemiddelde beoordeling
  +28 jaar ervaring

  Al sinds 1992 ben ik, Job, actief als specialistisch reinigingsbedrijf in de regio Leiden. Wij hebben vele vierkante meters grindvloeren mogen reinigen. En gelukkig altijd tot volle tevredenheid van onze klanten. Na al die jaren vind ik het nog altijd fijn om klanten een top dienstverlening te geven. Zodat ze weer jaren kunnen genieten van een mooie vloer. Je kunt mij bereiken via mijnschoonhuis.nl.

  Daniël uit Leiden
  Star Star Star Star
  "Prima service. Goede communicatie. Onze grindvloer is goed schoon geworden. Wij laten de grindvloer voortaan om de twee jaar reinigen. "
  Demi uit Oude Wetering
  Star Star Star Star
  "Goed werk geleverd door een vriendelijke en behulpzame medewerker. Al het vuil is tussen de steentjes weg gehaald. "
  Ferry uit Katwijk
  Star Star Star Star Star
  "En vriend van ons had Job aanbevolen om de grindvloer te laten reinigen. Het werk was zo gedaan. Ziet er weer prachtig uit. "