Grindvloer reinigen in Venlo

Vloerkleed reinigen Venray
8,8
Michel is jouw lokale grindvloer reinigingspecialist

Jouw lokale grindvloer reiniger.

Grindvloer laten reinigen in de regio Venlo. Een grindvloer of ook wel korreltapijt genoemd zal in de loop der jaren vervuild raken. Natuurlijk zult u de vloer wekelijks zo goed mogelijk bijhouden. Maar op den duur zal de vloer zodanig vuil zijn dat het wekelijks onderhoud niet meer afdoende is. Wij kunnen voor u de grindvloer reinigen met een uniek systeem. Geschikt voor zowel een open structuur als dichte structuur grindvloer. Uw grindvloer weer mooi schoon en fris.

077-8331775
wij zijn nu bereikbaar
Offerte aanvragen
grindvloer reinigen
Gratis offerte binnen 24 uur
Bij uw lokale specialist
99% beveelt ons aan
Veilig & professioneel

Grindvloer laten reinigen in Venlo

Grindvloer laten schoonmaken in de regio Venlo. Veelal kunnen wij u grindvloer reinigen binnen één dag. Zodat u snel weer al het meubilair op de plaats terug kunt zetten. En u mag er gewoon direct over lopen. Veelal zal de gereinigde grindvloer droog zijn binnen 24 uur.

Hoe wij u grindvloer reinigen?

De eerste stap bij het reinigen van de grindvloer is door het machinaal te schrobben met water en een speciaal reinigingsmiddel. Daarna gaan wij de grindvloer uitspoelen met een zeer krachtige machine. Deze machine zal onder hoge druk water op de vloer spuiten en tegelijker tijd uitzuigen. Zo wordt uw grindvloer niet alleen aan de oppervlakte schoon maar ook tussen de steentjes. Het enigste wat achter blijft in de grindvloer is schoon water. Een zeer effectieve en veilige reiniging. Waarbij het resultaat zeer verbluffend is. Een grondige echte dieptereiniging zal uw grindvloer weer de uitstraling geven van een nieuwe vloer.

In deze plaatsen ben ik actief

America
Arcen
Baarlo
Beesel
Belfeld
Beringe
Broekhuizen
Broekhuizenvorst
Egchel
Evertsoord
Grashoek
Grubbenvorst
Hegelsom
Helden
Horst
Kessel
Koningslust
Venlo

Wat kost het reinigen van een grindvloer?

Een complete dieptereiniging van uw grindvloer kan al vanaf € 195,- incl btw. Michel uw lokale grindvloer reiniger zal u kosteloos en vrijblijvend een offerte maken. Zo weet u vooraf precies wat het gaat kosten. Hij zal u vertellen wat de mogelijkheden zijn en wat u mag verwachten. Dit kunt u telefonisch doen of middels het formulier op deze website. U krijgt dan snel een duidelijke prijsopgave.

Perfect schoon

Meest grondige reiniging van alle typen grindvloeren. Uniek systeem. Perfect schoon resultaat.

Snelle droogtijd

Snelle droogtijd. Veelal binnen 24 uur. Uw grindvloer is weer direct beloopbaar.

Overal in Nederland

Wij werken uitsluitend met lokaal erkende specialisten. Een schoon resultaat tegen scherpe tarieven.

Alle diensten die Michel aanbiedt in Venlo

U kunt bij Michel ook terecht voor het reinigen van uw stoffen meubels, vloerbedekking of vloerkleed. Maar ook voor het professioneel laten reinigen van uw tegelvloer of natuursteen vloer. Een schoon huis draagt bij aan een gezonde en prettige woonomgeving. Daarom worden alle diensten uitgevoerd met verantwoorde producten die veilig zijn voor mens en dier. Met behulp van innovatieve reinigingssystemen garanderen wij u het beste resultaat. Een schoon huis begint bij mijnschoonhuis.nl

Offerte aanvragen

Wat kost het reinigen van mijn grindvloer?

  • Hidden
  • Hidden
  • Drop files here or
   Accepted file types: jpg, gif, png, jpeg, Max. file size: 16 MB, Max. files: 3.
  Neem contact op met een lokale reinigingsspecialist
  U spreekt een prijs af en datum voor de afspraak
  De lokale specialist voert de opdracht uit
  Betaal achteraf rechtstreeks aan onze partner

  Bel Michel

  wij zijn nu bereikbaar
  8.8 gemiddelde beoordeling
  +30 jaar ervaring

  Al sinds 1990 ben ik, Michel, actief als specialistisch reinigingsbedrijf in de regio Venlo. Wij hebben vele vierkante meters grindvloeren mogen reinigen. En gelukkig altijd tot volle tevredenheid van onze klanten. Na al die jaren vind ik het nog altijd fijn om klanten een top dienstverlening te geven. Zodat ze weer jaren kunnen genieten van een mooie vloer. Je kunt mij bereiken via mijnschoonhuis.nl.

  Gerty uit Venlo
  Star Star Star Star
  "Onze grindvloer is keurig gereinigd door een vakkundige en vriendelijke medewerker. "
  Mark uit Panningen
  Star Star Star Star
  "Wij hebben onze open grindvloer laten reinigen en nu ik het resultaat gezien heb zou ik het meer mensen aanbevelen"
  Salma uit Horst
  Star Star Star Star Star
  "We hebben onze grindvloer te laten reinigen. Normaal doen we dit zelf wat een zeer arbeidsintensief klusje is. Nu we zien hoe schoon het echt kan worden gaan we het niet meer zelf doen. "