Huidvet verwijderen uit stoffen meubels

Huidvet en transpiratie vervuilen beetje bij beetje de stoffen meubels. Waardoor het op een gegeven moment zichtbaar wordt en de stof plakkerig gaat aanvoelen. Huidvetten zijn goed te verwijderen uit de meeste stoffen meubels. Vooral uit microvezel vervaardigde meubels zoals Alcantara. Echter dit lukt niet alleen met een vochtige doek.

Huidvet is op ten duur vooral zichtbaar op de leuningen, hoofdsteun en de plaatsen waar de meubels vastgepakt worden. Reinig volgens onderstaande instructies regelmatig de stoffering. Hierdoor voorkomt u de opbouw van huidvet.

Huidvet verwijderen uit stoffering met Grease & Oil:

Grease&Oil

  • Breng Grease & Oil remover aan op een licht vochtige schone witte badstof handdoek
  • Wrijf hiermee rustig in grote halen over de stoffering. De badstof handdoek zal het vuil opnemen
  • Herhaal dit zo vaak als nodig met een schoon (gedeelte) van de handdoek. Totdat de stoffering schoon is
  • Behandel de stoffering na met een droge witte badstof handdoek zonder reinigingsmiddel

Complete dieptereiniging van je stoffen meubels

Na jaren van intensief gebruik zal de stoffen bank in zijn geheel vervuild raken. Vlekken en huidvet hebben er dan voor gezorgd dat de stoffen meubels er niet meer netjes en fris uitzien. Dan is het goed de meubels professioneel te laten reinigen. Dat kan in de meeste gevallen gewoon bij je thuis. Tevens kan er dan ook weer een nieuwe vuilwerende laag worden aangebracht. Het onderhouden en het eventueel verwijderen van een knoei vlek zal dan weer eenvoudig zijn met grote kans van slagen. Het is goed om stoffen meubels eens in de 2 á 3 jaar grondig te laten schoonmaken.

Stoffen meubels aan huis reinigen
Bank laten reinigen bij je thuis.

Jouw stoffen meubels, eetkamerstoelen, bank of fauteuil goed en grondig laten reinigen gewoon bij je thuis. Dat kan door de professionals van mijnschoonhuis.nl

Bekijk de mogelijkheden