Page content

Bloedvlek verwijderen uit de bank

Bloedvlek verwijderen uit de bank

Bloedvlek verwijderen uit de bank of andere stoffen meubels doet u volgens onderstaande stappen.

Verse bloedvlek verwijderen uit de bank

    • Eerst zoveel mogelijk de vaste bestanddelen verwijderen. Met behulp van bijvoorbeeld een lepel.
    • Neem een katoenen handdoek. Maak deze nat onder de koude kraan. Uitwringen en deze plat op de vlek leggen. Het bloed zal nu in de handdoek trekken. Ga niet wrijven met de handdoek. Als de handdoek verzadigd is dan een nieuwe natte handdoek nemen.
    • Laat de handdoek liggen totdat deze droog is. Merendeel van het bloed zal verwijderd zijn.

NOOIT DOEN: warm water gebruiken. Warm water fixeert het bloed in de stoffering. Het verwijderen wordt daardoor zeer lastig en vaak zelfs onmogelijk

Gaat het om een kleine vlek en/of kleine hoeveelheid bloed dan kunt u in de meeste gevallen de vlek zelf behandelen met een vlekkenmiddel.

Gebruik hiervoor de vlekkenblusser. Dit vlekkenmiddel is uniek omdat het miljoenen koolzuurbelletjes bevat. Door de bruisende werking van de koolzuur wordt het bloed naar de oppervlakte gebruist. Met behulp van een natte katoen handdoek kunt u de vlek verder verwijderen.

Niet gebruiken: wasmiddelen, afwasmiddelen of alles reinigers

Bloedvlekken verwijderen uit de bank door de specialist

Gaat het om een grotere hoeveelheid bloed wat op uw bank is gekomen dan kunt u er beter voor kiezen dit professioneel te laten verwijderen.

In de meeste situaties kan een vakman meubelreiniger bloedvlekken verwijderen uit de bank. Wanneer er een ongeluk gebeurd waarbij veel bloed terecht komt op de stoffen bank kunt u de eerste stappen volgen om zoveel mogelijk al weg te halen. Maak dan direct een afspraak met een professionele meubelreiniger

De kosten zullen zeer waarschijnlijk niet opwegen tegen de kosten van een nieuwe bank.

mijnschoonhuis online offerte

 

  Comment Section

  0 reacties op “Bloedvlek verwijderen uit de bank

  Plaats een reactie


  *