Page content

Vlekkenblusser – Vlekkenspray

Vlekkenblusser – Vlekkenspray

De Vlekkenblusser is een unieke vlekverwijderaar op koolzuur basis. Speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van etenswaren of andere water gedragen vervuiling uit tapijt, vloerkleden en stoffen meubels.

Vlekken die u kunt verwijderen met de Vlekkenblusser zijn: zand, grond, frisdrank, sap, koffie, thee, bier, chocolade, bloed, ketchup, jam, braaksel en rode wijn.

Met de Vlekkenblusser verwijderd u moeiteloos vlekken uit het tapijt, vloerkleden, autobekleding, caravan kussens en de stoffen meubels bij u thuis.

Omdat er geen oplosmiddelen, bleekmiddel of zeep inzit is dit product veilig voor mens en dier. Voorzien van Groen Certificaat.

Gebruikshandleiding Vlekkenblusser:

De Vlekkenblusser reinigt met de kracht van koolzuur.
Deze koolzuurwerking gaat als volgt: de belletjes van het koolzuur weken het vuil los van de vezels en brengen het daarna het oppervlak van de stof, waar het gemakkelijk te verwijderen is.
Dit verwijderen kunt u het beste doen door te deppen met een witte katoenen badstof handdoek. Deze heeft namelijk een hoog absorberend vermogen en u kunt geen kleurstoffen overbrengen van de handdoek naar het tapijt of meubelstuk.
Door te deppen in plaats van te wrijven voorkomt u schade aan de vezels.

Vlek niet geheel weg?

Afhankelijk van het soort materiaal, de soort vlek en de ouderdom daarvan kan het zijn dat u de vervuiling verwijdert maar dat er vastgebeten kleurstoffen achterblijven. Wellicht dat dan een vakman van mijnschoonhuis uitkomst kan bieden. Hij beschikt over een scala van professionele vlekverwijderingsproducten die niet in de winkel of online te koop zijn.

Voor olie, smeer, inkt, huidvet en andere “olie gedragen” vlekken gebruikt u Grease&Oil.

Grondige dieptereiniging:

Eens in de zoveel jaar is het goed uw tapijt, vloerkleden en stoffen meubels in het geheel te laten schoonmaken. Wanneer tapijt of stoffering in het geheel vervuilt raakt zal het verwijderen van vlekken niet meer het gewenste resultaat geven. De vakmensen van mijnschoonhuis geven u graag advies over een totaal reiniging.

Vlekkenverwijderen

 

Webshop mijnschoonhuis.nl

    Comment Section

    0 reacties op “Vlekkenblusser – Vlekkenspray

    Plaats een reactie


    *