arrow_drop_up arrow_drop_down
Karpetreiniging - vloerkleed schoonmaken - karpet reinigen

Karpetreiniging snel, goed en vakkundig

Karpet reinigen in heel Nederland met haal en breng service

Karpetreiniging, berber tapijt schoonmaken, perzisch tapijt reinigen...

Welk vloerkleed u ook gereinigd wilt hebben. Wij reinigen alle soorten vloerkleden goed en vakkundig. Uw vloerkleed reinigen wij met de nieuwste technieken en producten. Veilige producten die geschikt zijn voor alle soorten vloerkleden. U kunt ons zonder zorgen ook uw perzisch tapijt laten reinigen. En uiteraard zijn onze producten Groen Gecertificeerd. Regelmatig uw vloerkleed laten reinigen zorgt voor een fijne woonomgeving en is tevens beter voor de gezondheid. Wij adviseren minimaal eens per  jaar het karpet grondig te laten reinigen. Karpetreiniging Nederland biedt u een totaal pakket. Wij kunnen zelfs de meeste oude vlekken verwijderen. En heeft uw huisdier een ongelukje veroorzaakt ook dan kunnen wij ervoor zorgen dat het vloerkleed weer fris wordt. Wanneer wij uw karpet reinigen dan brengen wij standaard een nieuwe vuilwerende laag aan. Wij hebben een eigen haal en breng service door heel Nederland. In de meeste gevallen is uw vloerkleed gereinigd in één week. 

Karpetreiniging Limburg & Brabant met haal en breng service

Perfect Schoon, Kwaliteit en Service

Karpet reinigen snel goed en vakkundig

Perfect schoon

Wij kiezen altijd voor de beste reinigingstechniek afhankelijk van de vervuiling en het soort vloerkleed. Dit in combinatie met veilige en Groene producten. Zo bent u verzekerd van een mooi schoon resultaat.

Karpetreiniging haal en breng service

Haal-Breng service

Karpetten worden door onze chauffeur bij u thuis opgehaald. En indien gewenst kunnen wij u helpen bij het oprollen. In de meeste gevallen kunt u het gereinigd vloerkleed één week later weer retour verwachten.

Karpet reinigen speciale vlekverwijdering

Vlekverwijdering

Wij hebben voor heel veel vlekken extra mogelijkheden om ze te verwijderen uit uw karpet. Zo hebben wij speciale producten voor het verwijderen van verf, teer en olie vlekken en nare geurtjes uit vloerkleden.

Nieuwe vuilwerende laag na het reinigen van uw karpet

Vuilwerende laag

Nadat wij het vloerkleed voor u gereinigd hebben brengen wij een nieuwe vuilwerende laag aan. Dit zorgt ervoor dat uw karpet minder snel vuil wordt. Ook eventuele ongelukjes kunt u nu zelf makkelijker verwijderen.

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

Onze karpetreiniging is snel en goed!

karpet reinigen prijsopgave en advies

Offerte & Advies

Een vakkundige adviseur zal u vertellen wat de mogelijkheden zijn en wat u mag verwachten van de reiniging.  U krijgt altijd een duidelijke prijsopgave en bij opdracht een orderbevestiging. Alle prijzen zijn inclusief voorrijkosten, producten en 21% btw.

karpetreiniging haal en breng service

Haal & Breng service

De chauffeur zal op de afgesproken dag en tijdstip uw vloerkleed komen ophalen. Eventueel kunt u nog bijzonderheden met hem bespreken. Veelal kunt u het vloerkleed één week later al weer retour verwachten.

karpet reinigen voorinspectie en behandeling

Inspectie & voorwerk 

Een vloerkleed wordt bij binnenkomst in de werkplaats eerst geinspecteerd op bijzonderheden. De specialistisch reiniger bepaalt aan de hand van het soort vloerkleed hoe het gereinigd moet worden. Dan wordt het vloerkleed verder voorbereid voor de werkelijke reiniging. Dat wil zeggen het losse vuil verwijderen zoals zand en het vloerkleed voorbehandelen met een speciaal milieu vriendelijk reinigingsproduct.

karpetreiniging grondig en diep

Volledige diepte reiniging

Met behulp van een professionele tapijtreinigings machine wordt het vloerkleed grondig en diep gereinigd. Veelal zal dit zijn door het injecteren van warm water met reinigings vloeistof. Direct zal het vuil met het meeste water uit het tapijt worden gezogen.

karpet reinigen en speciale vlekken verwijderen

Vlekken verwijderen

Waar nodig worden vlekken direct met een speciale vlekverwijderaar behandeld. Wij hebben speciale behandelingen voor het verwijderen van koffie en thee vlekken. Maar ook voor het verwijderen van urine geur van huisdieren. Tevens brengen wij als extra behandeling een nieuwe vuilwerende laag aan. 

drogen karpet na reiniging

Nadrogen en opborstelen tapijt

Afhankelijk van de poolhoogte en het soort vloerkleed wordt het karpet opgeborsteld. Daarna wordt het karpet gedroogd. Als het vloerkleed volledig droog is wordt het als laatste stap gecontroleerd en ingepland om retour te bezorgen.

SERVICE & KWALITEIT 

  • Grondige dieptereiniging van alle soorten vloerkleden
  • Milieuvriendelijk. Veilig voor mens en dier
  • Inclusief nieuwe vuilwerende beschermlaag
  • Eigen haal en brengservice door heel Nederland
  • Klaar in gemiddeld één week
  • Niet goed geld terug garantie
  • Extra klanten korting bij jaarlijkse reiniging

Karpetreiniging prijzen

Budget

Budget karpetreiniging

20,50

19,45

Per m2 *

Ophalen vloerkleed 

Grondige dieptereiniging

Standaard vlekbehandeling

Retour bezorgen

*vanaf / min order € 95,-

anti-allergeen

Speciaal  

karpetreiniging

24,50

24,50

Per m2 *

Ophalen vloerkleed

Grondige dieptereiniging

Anti-allergeen behandeling

Standaard vlekbehandeling

Vuilwerende laag aanbrengen

Retour bezorgen

* vanaf / min order € 110

Kies voor gemak

Gemak

karpetreiniging

26,95

24,50

Per m2 *

Ophalen vloerkleed

Grondige dieptereiniging

Anti-allergeen behandeling

Standaard vlekbehandeling

Vuilwerende laag aanbrengen

Retour bezorgen

Uitrollen en op de plaats leggen

* vanaf / min order € 120

Pak uw voordeel bij Karpetreiniging: 

Ons advies is: laat één keer per jaar uw vloerkleed, berber, nepal of pers grondig schoonmaken. Dat is beter voor de gezond in huis en zorgt ook voor een langere levensduur van uw vloerkleed.  Wij zorgen ervoor dat uw vloerkleed niet alleen mooi schoon wordt maar wij brengen ook weer een nieuwe vuilwerende laag aan. En desgewenst kunnen wij u vloerkleed extra behandelen tegen allergenen en huisstofmijt. Zo kunt u weer een hele tijd genieten van een mooi schoon en fris vloerkleed. Elk jaar uw vloerkleed goed en grondig laten reinigen belonen wij met een mooie klanten korting.

Neem vandaag nog met ons contact op.