Cola vlekken verwijderen uit tapijt

Cola vlekken verwijderen uit tapijt is zeer eenvoudig met onderstaand stappenplan. Cola vlekken verwijderen uit tapijt doe je zo…  zonder gevaar op beschadiging van het tapijt.

Let op: raak niet in paniek. Ga niet wrijven. Gebruik geen wasmiddelen.

Stap 1: Ga direct zoveel mogelijk op deppen met keukenpapier.

Stap 2: Gebruik de Vlekkenblusser van Chem-Dry en spuit dit op de vlek. Heb je dit niet in huis gebruik dan koolzuurhoudend water.

Stap 3: Dep met een droge witte badstof doek op de vlek. Doe dit zolang het nodig is om het vuil uit het tapijt te absorberen.

Stap 4: Herhaal eventueel stap 3 door nogmaals wat product op de vlek te sprayen en opnieuw met een schone badstof doek het vuil op te deppen.

Stap 5: Laat de vlek nu op een natuurlijke manier drogen.

Vlekkenspray voor tapijt en meubels
Vlekkenblusser te bestellen in de webshop

Cola vlekken verwijderen uit tapijt instructie film:

Grondige dieptereiniging tapijt

U wilt zo lang mogelijk plezier hebben van uw tapijt in de woonkamer, slaapkamer of op de trap. Het op een juiste manier verwijderen van vlekken uit tapijt zal hier zeker aan bijdragen. Toch is het ook goed om eens in de drie tot vijf jaar uw tapijt grondig te laten reinigen. De frequentie van een complete tapijtreiniging is natuurlijk afhankelijk van de gezinssamenstelling en hoe intensief het tapijt gebruikt wordt. Goed onderhoud van tapijt loont zich. Het zorgt voor een gezonde woonomgeving en de levensduur van het tapijt zal verlengt worden.

mijnschoonhuis online offerte

Smeervlekken verwijderen uit tapijt         Kaarsvet verwijderen uit tapijt         Koffievlek verwijderen uit tapijt         Urinegeur huisdier verwijderen uit tapijt           Cola vlekken verwijderen uit tapijt           Inktvlek verwijderen uit tapijt           Fruitvlekken verwijderen uit tapijt           Bloedvlekken verwijderen uit tapijt

 

Cola vlekken verwijderen uit tapijt
geplaatst op 21 januari 2018 in Tapijt reinigen
Offerte aanvragen