Smeervlekken verwijderen uit tapijt

Smeervlekken verwijderen uit tapijt is mogelijk met onderstaand stappenplan. Smeervlekken verwijderen uit tapijt doe je zo… eenvoudig en veilig zonder beschadiging van het tapijt.

Let op: raak niet in paniek. Ga niet wrijven. Gebruik geen wasmiddelen.

Stap 1: Ga direct zoveel mogelijk op deppen met keukenpapier.

Stap 2: Gebruik een vlekkenspray speciaal voor het verwijderen van vet en smeervlekken en spuit dit op de vlek. Zoals de Grease & Oil vlekkenmiddel.

Kies een vlekkenspray die geschikt is voor het type tapijt en test het altijd op een onopvallende plaats.

Stap 3: Laat het product inwerken. Gebruik eventueel de achterkant van een lepel om het in te werken.

Stap 4: Dep met een droge witte badstof doek op de vlek. Doe dit zolang het nodig is om het vuil uit het tapijt te absorberen.

Stap 5: Herhaal eventueel stap 3 door nogmaals wat product op de vlek te sprayen en opnieuw met een schone badstof doek het vuil op te deppen.

Stap 6: Laat de vlek nu op een natuurlijke manier drogen.

Vlekkenspray Grease & Oil
Grease & Oil te bestellen in de webshop

Smeervlekken verwijderen uit tapijt instructie film:

Grondige dieptereiniging tapijt

U wilt zo lang mogelijk plezier hebben van uw tapijt in de woonkamer, slaapkamer of op de trap. Het op een juiste manier verwijderen van vlekken uit tapijt zal hier zeker aan bijdragen. Toch is het ook goed om eens in de drie tot vijf jaar uw tapijt grondig te laten reinigen. De frequentie van een complete tapijtreiniging is natuurlijk afhankelijk van de gezinssamenstelling en hoe intensief het tapijt gebruikt wordt. Goed onderhoud van tapijt loont zich. Het zorgt voor een gezonde woonomgeving en de levensduur van het tapijt zal verlengt worden.

mijnschoonhuis online offerte

Smeervlekken verwijderen uit tapijt           Koffievlek verwijderen uit tapijt           Kaarsvet verwijderen uit tapijt           Colavlek verwijderen uit tapijt           Urinegeur huisdier verwijderen           Inktvlek verwijderen uit tapijt           Bloedvlekken verwijderen uit tapijt           Fruitvlekken verwijderen uit tapijt

smeervlekken verwijderen uit tapijt
geplaatst op 21 januari 2018 in Tapijt reinigen
Offerte aanvragen