Onze diensten in Limburg

Tapijtreiniging

Professionele tapijtreiniging van uw woonkamer, slaapkamer of trap voor particulieren in de regio Maastricht, Heerlen, Sittard, Weert, Roermond en Venlo.

Meubelreiniging

Professionele meubelreiniging van uw bankstel, bank, fauteuil of eetkamerstoelen in de regio Maastricht, Heerlen, Sittard, Weert, Roermond en Venlo.

Grindvloer reinigen

Uniek systeem voor het reinigen van uw grindvloer. Meest grondige dieptereiniging zonder gespat. Regio Maastricht, Heerlen, Sittard, Weert, Roermond en Venlo.

Vloerkleed reinigen

Reinigen van alle soorten tapijten. Machinaal kloppen, grondige reiniging en haal en breng service regio Maastricht, Heerlen, Sittard, Weert, Roermond en Venlo.

In de provincie Limburg bieden wij speciaal voor particulieren specialistische reinigingen, tapijtreinigingmeubelreiniging en vloerreiniging met duurzame reinigingsmiddelen. Wij reinigen alle soorten vloeren en meubelstoffen op een veilige manier zonder risico op verkleuring of krimp. Wij garanderen onze klanten het beste resultaat. Meubelreiniging doen wij gewoon bij u thuis. U kunt de meubels binnen één dag weer gebruiken. Ook uw vloeren zoals tapijt, tegelvloer of de grindvloer reinigen wij op zeer specialistische wijze. Met een perfect schoon resultaat. Tevens kunt u bij ons terecht voor speciale behandelingen zoals het verwijderen van moeilijke vlekken en het behandelen van tapijt tegen de gevolgen van huisstofmijt. Neem vandaag nog met ons contact op. Onze adviseurs helpen u graag verder. Ons professioneel advies en prijsopgave is altijd gratis.

Professionele reiniging

Wij zijn gespecialiseerd in professionele reiniging door goed opgeleide en vriendelijke vakmensen.

Milieuvriendelijk

Bij de keuze van onze producten en machines proberen we zoveel mogelijk het milieu te ontzien.

Advies & Offerte

Onze adviseurs adviseren u graag over de mogelijkheden. Zodat u van tevoren weet wat u mag verwachten. En een prijsopgave is kosteloos

Service & Garantie

Al onze partners zijn geselecteerd op hun vakmanschap maar ook op hun excellente service. Wij garanderen u het beste resultaat.

Direct online een prijsopgave aanvragen