arrow_drop_up arrow_drop_down
Linoleum Marmoleum schoonmaak onderhoud Nederland

Linoleum - Marmoleum schoonmaak en onderhoud

Laat uw linoleum vloer vakkundig reinigen door onze vloerspecialisten!

Linoleum vloeronderhoud voor particulieren

Linoleum onderhoud Nederland voor het schoonmaken van linoleum vloeren voor particulieren. Ook linoleum vloeren raken op een gegeven moment vervuild. De vloer verliest zijn oorspronkelijke glans en ziet er niet meer zo mooi uit. In de professionele schoonmaak is het heel gebruikelijk dat een linoleum vloer jaarlijks een onderhoudsbeurt krijgt. De vloerspecialisten van mijnschoonhuis.nl kunnen dat ook gewoon bij u thuis doen. Op een professionele manier wordt dan uw linoleum vloer gereinigd en eventueel voorzien van een nieuwe beschermende coating. Een vakkundige reiniging van uw vloer met de modernste technieken en uiteraard verantwoorde "Groene" producten. Uw vloer ziet er weer stralend uit. En goed onderhoud zal de levensduur van u vloer aanzienlijk verlengen. Kies daarom voor vloeronderhoud zonder zorgen door de vloerspecialisten van mijnschoonhuis.nl

Linoleum - Marmoleum onderhoud voor particulieren in heel Nederland

Perfect Schoon, Kwaliteit en Service

Perfect schoon vloeronderhoud

Perfect schoon

Wij kiezen altijd voor de beste reinigingstechniek en producten afhankelijk van de vervuiling en de soort vloer. Goed opgeleide en ervaren vloerspecialisten hebben de schoonmaak oplossingen voor alle soorten vloeren. 

Vloeronderhoud milieuvriendelijk

Milieuvriendelijk

Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met het milieu. Daarom is de basis voor de productie milieu- vriendelijke grondstoffen. Onze producten zijn veilig en gecontroleerd en aanbevolen door de grote vloerfabrikanten

Tapijt vlekken laten verwijderen

Onderhoud advies

Door de vele jaren van ervaring hebben onze vloerspecialisten op elk schoonmaak vraagstuk wel een oplossing. Of zij gaan voor u op zoek naar de oplossing. Zij kunnen u daarom adviseren hoe u het beste uw vloer kunt onderhouden. 

Vloeronderhoud advies en offerte

Advies & Offerte

Om de hoogste kwaliteit te kunnen bieden komt een vakkundige adviseur u bezoeken. Hij of zij zal dan met u bespreken wat de mogelijkheden zijn en wat u van ons mag verwachten. U krijgt van tevoren een duidelijke schriftelijke prijsopgave. 

Onze vloerspecialisten zorgen voor een mooi schoon resultaat

Linoleum Marmoleum schoon laten maken

Linoleum schoonmaken

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.
Woonkamer vloerbedekking schoonmaken

Woonkamer tapijt schoonmaken

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.
Grindvloer schoonmaken

Grindvloer schoonmaken

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.
Tapijt schoonmaken slaapkamer

Tapijtreiniging slaapkamer

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

Linoleum - Marmoleum schoonmaak plan

Vloerbedekking schoonmaken gratis offerte & advies

Offerte & Advies

Een vakkundige adviseur komt u vooraf adviseren en uitleggen over de mogelijkheden. Een kort bezoekje om nader met elkaar kennis te maken. Hij of zij zal u een duidelijke schriftelijke offerte geven. Alle prijzen zijn inclusief voorrijkosten, producten en 21% btw.

Afspraak inplannen met de vloerspecialist

Afspraak inplannen

Nadat wij u goedkeuring hebben gekregen gaan wij de opdracht samen met u inplannen. Veelal zullen wij de werkzaamheden binnen twee weken voor u kunnen uitvoeren. Voor het beste resultaat raden wij u aan de ruimte van te voren helemaal leeg te maken. 

Linoleum vloer schrobben

Grondige schoonmaak

De vloerspecialist zal eerst de vloer grondig gaan schoonmaken. Dat zal hij doen met de juiste producten en met behulp van machines. Alle vervuiling en eventuele oude (was) lagen zullen verwijdert worden.

Linoleum in de was zetten

Aanbrengen eerste was beschermlaag

Wanneer de vloer droog is van het de grondige reiniging zullen we in de meeste gevallen een nieuwe duurzame eerste beschermlaag aanbrengen. U kunt kiezen tussen een matte of glanzende beschermlaag.

Linoleum vloer beschermlaag aanbrengen

Aanbrengen tweede was beschermlaag

Wederom zal de vloer moeten drogen nadat de eerste was beschermlaag is aangebracht. Om daarna de tweede en tevens laatste laag te kunnen aanbrengen.

Controle en oplevering linoleum schoonmaak

Controle en oplevering werkzaamheden

De vloerspecialist zal de vloer nu voor u opleveren. U kijkt samen met hem of alles naar tevredenheid is. Nu dient u de vloer goed te lagen drogen. Het beste kunt u het meubilair weer terugplaatsen 24 uur na de complete behandeling.

Wat onze klanten vertellen:

Tapijtreiniging Nederland

Dirk uit Nijmegen

Onze vloer was inmiddels toe aan een grondige schoonmaakbeurt. Wij zijn erg tevreden over het behaalde resultaat.

Vloerbedekking schoonmaken Nederland

Mevr. Augustijn

Prima service en prachtig schoon resultaat. Wij zullen mijnschoonhuis.nl aanbevelen en vrienden en kennissen. 

S. Jansen Maastricht

Niet verwacht dat het zo schoon zou worden. Zelfs krassen zijn niet meer zichtbaar in mijn toch al 9 jaar oude vloer. 

Profiteer nu van een unieke winter aanbieding!

Ook in de winter kunt u uw vloer grondig laten reinigen en laten voorzien van een nieuwe beschermlaag. Uw vloer weer stralend schoon. Wanneer u deze winter uw vloer laat reinigen krijgt u € 15,- korting. Gewoon een extra korting op de toch al scherpe prijzen. En om het nog unieker te maken krijgt u onze professionele schoonmaak onderhoudsmiddel geheel GRATIS. Maar wacht niet te lang. Deze aktie is zolang de voorraad strekt en geldig tot 

1 April 2019.