arrow_drop_up arrow_drop_down
Matras schoonmaken Matras reiniging Matrascleaner

Matras reiniging aan huis

Milieuvrienelijk - Duurzaam - Hygiënisch - Schoon - Fris

Matras schoonmaken aan huis

Een schoon en fris matras is belangrijk en beter voor uw gezondheid. Gemiddeld brengen we 1/3 van ons leven door in bed wanneer we slapen. Het is dan ook niet meer als logisch dat een matras vuil kan worden. Zelf een matras schoonmaken is een lastig klusje. Eenvoudig omdat u niet over de juiste middelen en apparatuur zult beschikken. Een matras wordt zichtbaar en onzichtbaar vuil. Zichtbaar door zweet, urine- of bloedverlies. Maar meer nog door de gevolgen van de huisstofmijt. Uw matras in huis is de plaats waar de meeste huisstofmijt voorkomt. En juist de uitwerpselen van de huisstofmijt kan gevolgen hebben voor de gezondheid. Dit kan zich resulteren in allergische reacties zoals tranende ogen, jeukende huid, niezen en verstopte neus. Laat daarom ook uw matrassen regelmatig schoonmaken. Onze specialisten weten precies hoe ze uw matras moeten schoonmaken. Een schone matras slaapt toch een stuk lekkerder!

De matras reiniging

Hygiënisch & Fris

Voorkomt allergieën door huisstofmijt

Behandeling van zweet, urine- of bloedvlekken

Complete matrasreiniging bij thuis

Matras schoonmaken tegen de gevolgen van de huisstofmijt

Huisstofmijt

Huisstofmijten zijn microscopisch kleine spinachtige beestjes. Huismijten kunnen niet tegen direct zonlicht en leven bij voorkeur in het donker. De belangrijkste voedingsbron voor de huismijt zijn huidschilfers van mensen en dieren. De ideale leefomgeving binnenshuis zijn kussens, matrassen en stoffen meubilair. Huismijten komen ook voor op beschimmelde muren en in tapijt. De huisstofmijt veroorzaakt zelf geen allergische reacties. Het zijn de uitwerpselen. Tijdens de levensduur van de huisstofmijt produceert hij 200 maal zijn eigen lichaamsgewicht aan uitwerpselen. Wanneer we deze inademen kan dit tot allergische klachten leiden. 

Hoe werkt dat een matras reiniging?

Vooraf aan de reiniging kunnen we een Acarex® test doen. Deze Acarex® test kan de concentratie van huisstofmijten in de matras aantonen. Het voordeel van deze test is, dat er precies wordt aangegeven waar de huisstofmijten zich bevinden. 

De matras reiniging is veelal een combinatie van een droge en natte reiniging. De droge reiniging is vooral om de uitwerpselen van de huisstofmijt uit de matras te verwijderen. Met de natte reiniging wordt de matras volledig hygiënisch gereinigd waarbij ook de vlekken speciaal worden behandeld. Er zijn speciale behandelingen mogelijk voor het verwijderen van zweet, urine- en bloedvlekken. 

Een matras reiniging doen wij bij u thuis op locatie. Veelal kunt u dezelfde avond gewoon slapen op de matras.

Tevredenheidsgarantie

Wij beloven u professionele reiniging van uw matras. Door vakkundige en vriendelijke reinigingsspecialisten. De matras zal na de behandeling fris & hygiënisch zijn. Waardoor de kans op allergische reacties vanwege de huisstofmijt minder zal zijn. U kunt lekker en gezond slapen. Slaap lekker! 

MatrasCleaner voor een schone en hygiënische matras

Matras test reiniging en prijsopgave