Matras reiniging aan huis

Milieuvrienelijk – Duurzaam – Hygiënisch – Schoon – Fris

Een schoon en fris matras is belangrijk en beter voor uw gezondheid. Gemiddeld brengen we 1/3 van ons leven door in bed wanneer we slapen. Het is dan ook niet meer als logisch dat een matras vuil kan worden. Zelf een matras schoonmaken is een lastig klusje. Eenvoudig omdat u niet over de juiste middelen en apparatuur zult beschikken. Een matras wordt zichtbaar en onzichtbaar vuil. Zichtbaar door zweet, urine- of bloedverlies. Maar meer nog door de gevolgen van de huisstofmijt. Uw matras in huis is de plaats waar de meeste huisstofmijt voorkomt. En juist de uitwerpselen van de huisstofmijt kan gevolgen hebben voor de gezondheid. Dit kan zich resulteren in allergische reacties zoals tranende ogen, jeukende huid, niezen en verstopte neus. Laat daarom ook uw matrassen regelmatig schoonmaken. Onze specialisten weten precies hoe ze uw matras moeten schoonmaken. Een schone matras slaapt toch een stuk lekkerder!

Offerte aanvragen
Design karpet wit zwart grijs
Perfect schoon

Wij kiezen altijd voor de beste reinigingstechniek afhankelijk van de vervuiling en het soort tapijt. Dit in combinatie met veilige en Groene producten. Zo bent u verzekerd van een mooi schoon resultaat.

Snelle droogtijd

De droogtijd is afhankelijk van hoe intensief het tapijt behandeld en gereinigd moet worden en het soort tapijt. Meestal zal de droogtijd tussen de 4 tot 8 uur zijn. Het tapijt kan gewoon direct belopen worden.

Vlekverwijdering

Wij hebben voor heel veel vlekken extra mogelijkheden om ze te verwijderen uit uw tapijt. Zo hebben wij speciale producten voor het verwijderen van verf, teer en olie vlekken en nare geurtjes uit tapijt.

Advies & Offerte

Om de hoogste kwaliteit te kunnen bieden komt een vakkundige adviseur u bezoeken. Hij zal dan met u het tapijt bekijken en de mogelijkheden bespreken. U krijgt van tevoren een duidelijke schriftelijke prijsopgave.

Tapijtreiniging bij u thuis
Tapijt reinigen woonkamer
Tapijtreiniging woonkamer
Tapijtreiniging Trap
Tapijtreiniging slaapkamer

Tapijtreiniging Woerden onze complete service!

Specialistische reinigingen door de vakmensen van mijnschoonhuis.nl
Offerte & Advies

Een vakkundige adviseur komt vooraf het tapijt inspecteren en vertelt u wat u mag verwachten. Hij zal u een duidelijke schriftelijke offerte geven. Alle prijzen zijn inclusief voorrijkosten, producten en 21% btw.

Tapijt in de ruimte stofzuigen

Wij beginnen altijd met het grondig stofzuigen van het tapijt met een speciale borstelstofzuiger. Zodat het losse vuil verwijderd is voordat we met de daadwerkelijke reiniging beginnen.

Voorbehandelen tapijt

Afhankelijk van de vervuiling zullen we het tapijt voorbehandelen met een speciale pre-spray. Hierdoor zal het vuil makkelijk los komen en het resultaat beter zijn.

Tapijt diepte reiniging

Met behulp van een professionele tapijtreinigings machine wordt het tapijt grondig en diep gereinigd. Veelal zal dit zijn door het injecteren van warm water met reinigings vloeistof. Direct zal het vuil met het meeste water uit het tapijt worden gezogen.

Vlekken verwijderen

Waar nodig worden vlekken direct met speciale vlekverwijderaars behandeld. En overtollig product met de tapijtreinigings machine uitgespoeld.

Nadrogen en opborstelen tapijt

Tot slot zullen wij het tapijt met behulp van de bonnet methode na reinigen. Tevens zal dit de droging versnellen omdat overtollig vocht ook verwijderd wordt. Aansluitend borstelen we het tapijt op zodat de vezel op een mooie natuurlijke manier kan drogen.

GRATIS bonus wanneer wij u tapijt schoonmaken

In combinatie met een tapijtreiniging bieden wij een speciale hygiëne behandeling aan tegen de gevolgen van de huisstofmijt. Wanneer wij u tapijt schoonmaken dan krijgt u deze speciale hygiëne behandeling volledig GRATIS.