Meubelreiniging aan huis. Is dat wel een goed idee?

Een meubelreiniging aan huis. Regelmatig ontvangen wij de vraag of dat wel goed gaat. Vragen die dan gesteld worden zijn:

  • komen er gevaarlijke luchtjes vrij?
  • wat gebeurd er met mijn dure vloer? Wordt die nat of beschadigd?
  • en de rest van de meubels? Kunnen die beschadigd raken door vocht?
  • wordt het wel echt goed schoon?

Waarom meubelreiniging aan huis?

De voordelen van een meubelreiniging aan huis is dat u de meubels niet dagen kwijt bent. Gemiddeld zou dat 3 tot 5 werkdagen zijn. Vaak is het laten ophalen van de meubels ook nog duurder. En het risico op beschadiging is groter. De meubels moeten het huis uit worden gebracht, getransporteerd en naderhand weer thuis terug gebracht worden. Vele momenten waarop er iets mis kan gaan.

Daarom kiezen veelal de aangesloten vak bedrijven van mijnschoonhuis.nl voor het schoonmaken van meubels gewoon bij u thuis.

Toch kan het voorkomen dat er soms gekozen wordt om de meubels te komen ophalen. Er zijn situaties waarbij dat voor zowel u als klant als voor het meubelreinigingsbedrijf beter is. Bijvoorbeeld als u gaat verhuizen. U wilt dan misschien dat de meubels op het oude adres opgehaald worden en op het nieuwe adres netjes en schoon worden afgeleverd.

Komen er gevaarlijke luchtjes vrij?

Alle stoffen meubels worden gereinigd met goed gekeurde veilige reinigingsproducten die veilig zijn voor mens en dier. De basis producten die gebruikt worden voor het reinigen van meubelstoffering zijn “Green Certified”. En staat vermeld op de G.R.A.S lijst van de DFA.

Is er gevaar op beschadiging van mijn vloer?

Wanneer de meubels aan huis gereinigd worden kunnen we dat volledig veilig doen zonder gevaar en beschadiging van uw vloer. De specialistisch reiniger zal een kleine werkplek genereren waar hij de meubels gaat schoonmaken. De vloer zal dan beschermd worden tegen eventueel knoei vocht.

Wanneer de situatie en de weersomstandigheden het toelaat kan hij ook de meubels buiten reinigen. Bijvoorbeeld achter het huis op het terras.

Wat betreft het overige meubilair in huis zoals de kasten daar kan niks mee gebeuren. Er komen namelijk geen grote hoeveelheden vocht of nevel vrij in de ruimte.

Een meubelreiniging in huis is echt zonder risico voor uw vloer of overig meubilair.

Meubelreiniging aan huis
Stoffen bank met losse kussens schoonmaken aan huis

Meubelreiniging aan huis – Wordt het wel echt mooi schoon?

De werkwijze van een meubelreiniging aan huis is hetzelfde als dat de meubels mee genomen zouden worden. De machine en de producten die gebruikt worden zijn hetzelfde. Er zal dus geen verschil zijn in het resultaat van de reiniging.

Alleen wanneer er speciale behandelingen noodzakelijk zijn kan het soms beter zijn de meubels op te halen. Omdat sommige speciale behandelingen meerdere handelingen vereisen die niet aan huis te verrichten zijn. Denk hierbij aan meubelreiniging na brand en roetschade of waterschade.

Informatie en prijsopgave

Zijn uw meubels wat smoezelig aan het worden en zijn er vlekken? Of het nu gaat om één bank reinigen of een grote zithoek, wij kunnen ervoor zorgen dat het weer mooi schoon en fris wordt. Neem vandaag nog met ons contact op. Onze adviseur vertelt u graag wat de mogelijkheden zijn. Indien gewenst kan hij u vrijblijvend komen bezoeken. U krijgt altijd een eerlijk en duidelijk advies en prijsopgave.

Meubelreiniging aan huis voor een mooi schoon resultaat
geplaatst op 21 April 2018 in Meubel onderhoud & reiniging
Offerte aanvragen