Meubelreiniging in Heerlen

Vloerkleed reinigen Venray
9.2
Michel is jouw lokale specialist in het reinigen van stoffen meubels.

Jouw lokale meubel reiniger.

Michel uw regionale specialist in het reinigen van alle soorten stoffering  maakt uw stoffen meubels netjes schoon gewoon bij u thuis.  Een bankstel schoonmaken, de stoffen fauteuils reinigen of de eetkamerstoelen schoonmaken altijd netjes en vakkundig, uitgevoerd door vriendelijke specialisten. Wij werken met de nieuwste technieken en producten. Veilige producten die geschikt zijn voor alle soorten stoffering. U kunt ons zonder zorgen uw stoffen meubels laten schoonmaken. Ook voor het reinigen van wol en alcantara stoffering. En uiteraard zijn onze producten Groen Gecertificeerd.

045-5556700
wij zijn nu bereikbaar
Offerte aanvragen
Stoffen meubels aan huis reinigen
Gratis offerte binnen 24 uur
Bij uw lokale specialist
99% beveelt ons aan
Veilig & professioneel

Stoffen meubels laten reinigen in Heerlen

Regelmatig de stoffen meubels laten schoonmaken zorgt voor een fijne woonomgeving en is tevens beter voor de gezondheid. Uw meubels zullen aanzienlijk langer meegaan. Wij adviseren minimaal eens per drie jaar de meubels grondig te laten reinigen. En indien gewenst brengen wij direct een nieuwe vuilwerende laag aan.

Hoe wij u meubels reinigen?

Wanneer wij u stoffen meubels bij u thuis komen schoonmaken hoeft u zich geen zorgen te maken over een hoop gespat of nare geurtjes. Wij zorgen er altijd voor dat de ondergrond waarop de meubels gereinigd worden is  afgedekt. Afhankelijk van de soort stoffering kiezen wij de juiste producten en reiniging methode. Met behulp van een sproei-extractie machine zullen wij dan u stoffen meubels vezel diep reinigen. En indien gewenst laten wij ook direct weer een vuilwerende beschermlaag achter op de stoffering. Uw stoffen meubels zullen weer echt mooi schoon en fris worden.

mijnschoonhuis.nl Heerlen

In deze plaatsen ben ik actief

Bocholtz
Brunssum
Heerlen
Hoensbroek
Hulsberg
Kerkrade
Klimmen
Landgraaf
Nuth
Schimmert
Schinveld
Simpelveld
Voerendaal
Wijnandsrade
Baneheide
Eygelshoven
Sittard
Maastricht

Wat kost het reinigen van stoffen meubels?

Michel uw lokale meubelreiniger zal u kosteloos en vrijblijvend een offerte maken. Zo weet u vooraf precies wat het gaat kosten. Hij zal u vertellen wat de mogelijkheden zijn en wat u mag verwachten. Dit kunt u telefonisch doen of middels het formulier op deze website. U krijgt dan snel een duidelijke prijsopgave.

Perfect schoon

Meest grondige reiniging van alle soorten meubelstoffen zoals wol, katoen, zijde, linnen en synthetische meubelstoffen. Perfect schoon resultaat.

Snelle droogtijd

Snelle droogtijd. Veelal binnen 12 tot 24 uur. Als extra optie kunnen uw stoffen meubels voorzien worden van een vuilwerende beschermlaag.

Overal in Nederland

Wij werken uitsluitend met lokaal erkende specialisten. Een schoon resultaat tegen scherpe tarieven.

Alle diensten die Michel aanbiedt in Heerlen

U kunt bij ons ook terecht voor het reinigen van uw vloerbedekking in de slaapkamer, woonkamer of op de trap of het laten reinigen van uw vloerkleed. Maar ook voor het professioneel laten reinigen van de tegelvloer of natuursteen vloer. Een schoon huis draagt bij aan een gezonde en prettige woonomgeving. Daarom worden alle diensten uitgevoerd met verantwoorde producten die veilig zijn voor mens en dier. Met behulp van innovatieve reinigingssystemen garanderen wij u het beste resultaat. Een schoon huis begint bij mijnschoonhuis.nl

Offerte aanvragen

Wat kost het reinigen van mijn bank, fauteuil, eetkamerstoelen?

  • Hidden
  • Hidden
  • Drop files here or
   Accepted file types: jpg, gif, png, jpeg, Max. file size: 16 MB, Max. files: 3.
  Neem contact op met een lokale reinigingsspecialist
  U spreekt een prijs af en datum voor de afspraak
  De lokale specialist voert de opdracht uit
  Betaal achteraf rechtstreeks aan onze partner
  Vloerkleed reinigen Venray

  Bel Michel

  nu bereikbaar
  9.2 gemiddelde beoordeling
  30+ jaar ervaring

  Al sinds 1990 zijn wij actief als specialistisch reinigingsbedrijf in de regio Heerlen. Wij hebben vele stoffen meubels mogen reinigen. En gelukkig altijd tot volle tevredenheid van onze klanten. Na al die jaren vind ik het nog altijd fijn om klanten een top dienstverlening te geven. Zodat ze weer jaren kunnen genieten van mooie schone meubels Je kunt Michel bereiken via mijnschoonhuis.nl.

  Adrie uit Heerlen
  Star Star Star Star
  "Mijn kat had op mijn bankstel geplast, Michel Heeft ons super geholpen. De bank is gereinigd en geheel geur en vlek vrij! Zeer tevreden. "
  Monique uit Brunssum
  Star Star Star Star Star
  "Doordat we kleine kinderen hebben waren onze stoffen eetkamerstoelen dringend aan een reiniging toe. Een vriendelijke medewerker van Kevin heeft deze keurig voor ons schoongemaakt."
  Roseline uit Simpelveld
  Star Star Star Star
  "Mijn hoekbank is weer mooi en fris! Snelle service. "