Meubelreiniging in Rotterdam

Fysal mijnschoonhuis.nl Breda
9.0
Fysal is jouw lokale specialist in het reinigen van stoffen meubels.

Jouw lokale meubel reiniger.

Fysal uw regionale specialist in het reinigen van alle soorten stoffering  maakt uw stoffen meubels netjes schoon gewoon bij u thuis.  Een bankstel schoonmaken, de stoffen fauteuils reinigen of de eetkamerstoelen schoonmaken altijd netjes en vakkundig, uitgevoerd door vriendelijke specialisten. Wij werken met de nieuwste technieken en producten. Veilige producten die geschikt zijn voor alle soorten stoffering. U kunt ons zonder zorgen uw stoffen meubels laten schoonmaken. Ook voor het reinigen van wol en alcantara stoffering. En uiteraard zijn onze producten Groen Gecertificeerd.

085-8200868
ma t/m vr 09.00 tot 17.00
Offerte aanvragen
Stoffen meubels aan huis reinigen
Gratis offerte binnen 24 uur
Bij uw lokale specialist
99% beveelt ons aan
Veilig & professioneel

Stoffen meubels laten reinigen in Rotterdam

Regelmatig de stoffen meubels laten schoonmaken zorgt voor een fijne woonomgeving en is tevens beter voor de gezondheid. Uw meubels zullen aanzienlijk langer meegaan. Wij adviseren minimaal eens per drie jaar de meubels grondig te laten reinigen. En indien gewenst brengen wij direct een nieuwe vuilwerende laag aan.

Hoe wij u meubels reinigen?

Wanneer wij u stoffen meubels bij u thuis komen schoonmaken hoeft u zich geen zorgen te maken over een hoop gespat of nare geurtjes. Wij zorgen er altijd voor dat de ondergrond waarop de meubels gereinigd worden is  afgedekt. Afhankelijk van de soort stoffering kiezen wij de juiste producten en reiniging methode. Met behulp van een sproei-extractie machine zullen wij dan u stoffen meubels vezel diep reinigen. En indien gewenst laten wij ook direct weer een vuilwerende beschermlaag achter op de stoffering. Uw stoffen meubels zullen weer echt mooi schoon en fris worden.

In deze plaatsen ben ik actief

Bergschenhoek
Berkel en Rodenrijs
Bleiswijk
Botlek
Capelle aan den IJssel
Hoogvliet
Maasland
Maassluis
Pernis
Poortugaal
Rhoon
Rotterdam
Rotterdam-Albrandswaard
Schiedam
Vlaardingen
Vondelingenplaat

Wat kost het reinigen van stoffen meubels?

Wij komen uw stoffen meubels al reinigen vanaf € 120,- incl. btw. Fysal uw lokale meubelreiniger zal u kosteloos en vrijblijvend een offerte maken. Zo weet u vooraf precies wat het gaat kosten. Hij zal u vertellen wat de mogelijkheden zijn en wat u mag verwachten. Dit kunt u telefonisch doen of middels het formulier op deze website. U krijgt dan snel een duidelijke prijsopgave.

Perfect schoon

Meest grondige reiniging van alle soorten stoffering. Gewoon bij u thuis. Zonder rompslomp, gevaar op krimp of verkleuring.

Snelle droogtijd

Snelle droogtijd. Veelal binnen 24 uur. Uw stoffen bank, eetkamerstoel of fauteuil weer zo schoon als nieuw.

Overal in Nederland

Wij werken uitsluitend met lokaal erkende specialisten. Een schoon resultaat tegen scherpe tarieven.

Alle diensten die Fysal aanbiedt in Rotterdam

U kunt bij Fysal ook terecht voor het reinigen van uw stoffen meubels, vloerbedekking of vloerkleed. Maar ook voor het professioneel laten reinigen van uw tegelvloer of natuursteen vloer. Een schoon huis draagt bij aan een gezonde en prettige woonomgeving. Daarom worden alle diensten uitgevoerd met verantwoorde producten die veilig zijn voor mens en dier. Met behulp van innovatieve reinigingssystemen garanderen wij u het beste resultaat. Een schoon huis begint bij mijnschoonhuis.nl

Offerte aanvragen

Wat kost het reinigen van mijn bank, fauteuil, eetkamerstoelen?

  • Hidden
  • Hidden
  • Drop files here or
   Accepted file types: jpg, gif, png, jpeg, Max. file size: 16 MB, Max. files: 3.
  Neem contact op met een lokale reinigingsspecialist
  U spreekt een prijs af en datum voor de afspraak
  De lokale specialist voert de opdracht uit
  Betaal achteraf rechtstreeks aan onze partner
  Fysal mijnschoonhuis.nl Breda

  Bel Fysal

  ma t/m vr 09.00 tot 17.00
  9.0 gemiddelde beoordeling
  +20 jaar ervaring

  Al sinds 2004 ben ik, Fysal, actief als specialistisch reinigingsbedrijf in de regio Rotterdam. Wij hebben vele stoffen meubels mogen reinigen. En gelukkig altijd tot volle tevredenheid van onze klanten. Na al die jaren vind ik het nog altijd fijn om klanten een top dienstverlening te geven. Zodat ze weer jaren kunnen genieten van mooie schone meubels Je kunt mij bereiken via mijnschoonhuis.nl.

  Annemiek uit Rotterdam
  Star Star Star Star
  "Mijn pups hebben van mijn fauteuil een zooitje gemaakt gelukkig kon ik van de medewerker vernemen tot deze geur er zo uitgehaald kon worden samen met de vlekken."
  Geraldine uit Schiedam
  Star Star Star Star
  "Mijn stoffen bankje was toe aan een reiniging nou wist ik niet zeker of de wijnvlekken er helemaal uit gingen maar tot mijn verbazing gingen ze er toch uit."
  Nico uit Poortugaal
  Star Star Star Star Star
  "Vriendelijke medewerker thuis gehad en tevreden met het resultaat!"