Natuursteen vloer laten polijsten

Wanneer uw natuursteen vloer niet erg beschadigd is door diepe krassen of uitgebeten vlekken dan is polijsten de oplossing om uw vloer weer als nieuw te maken. Polijsten van natuursteen zal de glans herstellen en kleine krasjes verwijderen.

Wat is natuursteen polijsten?

Polijsten van een natuursteen vloer doen wij met diamant schijven. Deze schijven hebben verschillende grofheden. Door de natuursteen te behandelen met steeds fijner wordende diamant schijven maken we de natuursteen steeds dichter waardoor de glans hersteld. U kunt dus zelf bepalen hoe glanzend uw vloer moet worden.

Soorten natuursteen die gepolijst kunnen worden?

Niet alle soorten natuursteen kunnen gepolijst worden. Enkel de zachte natuursteen soorten, of te wel de kalkhoudende natuursteen. Voorbeelden hiervan zijn:

  • marmer
  • travertin
  • belgisch hardsteen
  • kalksteen

Natuursteen vloer laten impregneren

Het is ook mogelijk de natuursteen vloer nadat het gepolijst is extra te laten impregneren. De vloer wordt hierdoor beschermt tegen vlekken. Het zelf schoonhouden wordt hierdoor gemakkelijker gemaakt. Met de juiste methode en onderhoudsproducten. Wanneer u kiest voor het laten polijsten van uw natuursteen vloer door de specialisten van mijnschoonhuis.nl krijgt u tevens een goed onderhoudsadvies. Zo heeft u weer jaren plezier van uw natuursteen vloer.

Marmeren vloer reinigen en polijsten
Natuursteen vloer laten polijsten.

Een natuursteen vloer laten polijsten brengt de glans van de vloer weer terug. Voor een mooie en schone uitstraling. De aangesloten specialisten van mijnschoonhuis.nl vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn.

Bekijk de mogelijkheden
Marmeren vloer reinigen en polijsten
geplaatst op 16 mei 2021 in Natuursteen reinigen
Offerte aanvragen