Marmeren vloer laten reinigen

Natuursteen vloer onderhoud en reiniging Westland

Laat uw natuursteen vloer reinigen, impregneren, polijsten

Uw natuursteen vloer grondig laten reinigen en polijsten zorgt ervoor dat de vloer er weer uitziet zo goed als nieuw. Natuursteen vloer reinigen Westland reinigt en onderhoud uw natuursteen vloer met milieuvriendelijke producten en professionele reinigingssystemen. Van eerst grondig reinigen tot het polijsten op het gewenste glans niveau. Ook een natuurstenen vloer zal op den duur vuil worden. Met gewoon het reguliere onderhoud wordt de vloer niet meer echt schoon. Dan is het tijd voor groot onderhoud. Afhankelijk van het type vloer kan de natuursteen gepolijst worden en/of geïmpregneerd. Zo zullen doffe plekken en kleine krasjes verwijderd worden. Onze specialisten komen u graag vertellen wat de mogelijkheden zijn. Doormiddel van een kosteloze demonstratie laten wij u zien hoe mooi uw vloer ook weer kan worden.

Offerte aanvragen
Marmeren vloer laten reinigen
Perfect schoon

Meest grondige reiniging van alle typen natuursteen vloeren. Uitgevoerd door ervaren vakmensen. Perfect schoon resultaat.

Klaar in één dag

Veelal zullen de reinigingswerkzaamheden klaar zijn in één dag. En kan het meubilair terug geplaatst worden.

All-in prijzen

Wij bieden een totale dienstverlening met een lang mooi schoon resultaat tegen all-in tarieven.

gratis offerte binnen 24 uur
geen verborgen kosten
wij staan 100% garant
veilig & professioneel

Onze all-in tarieven

Natuursteen vloer reinigen

Start tarief van € 235,- op basis van maximaal 20 m2 lege of nagenoeg lege ruimte. Daarna € 4,85 per m2. Prijzen incl. btw.

Natuursteen vloer reinigen + impregneren

Start tarief van € 285,- op basis van maximaal 20 m2 lege of nagenoeg lege ruimte. Daarna € 6,95 per m2. Prijzen incl. btw.

Natuursteen vloer reinigen + polijsten

Start tarief vanaf € 395,- op basis van maximaal 20 m2. Daarna vanaf € 12,50 per m2. Prijzen incl. btw. Exacte prijs op basis van vloer type en noodzakelijke werkwijze.

Uw natuurstenen vloer binnenkort ook weer als nieuw?

Natuursteen vloeren zijn er in vele soorten. Zoals marmer, travertin, leisteen en Belgisch hardsteen. De zachte natuursteen vloeren, kalk houdend, doen wij voor u grondig reinigen en polijsten. De overige natuursteen vloeren kunnen wij ook grondig voor u schoonmaken en naderhand impregneren. Hiermee wordt het onderhoud van de vloer vergemakkelijkt en zullen vlekken geen kans krijgen. Eventueel kan het impregneren ook de kleur van de natuursteen vloer verdiepen. Om vele jaren plezier te hebben van een schone natuursteen vloer geven wij u graag een goed en professioneel onderhoudsadvies. Raadpleeg ook ons kenniscentrum voor meer informatie.

Vloerreiniging door de specialisten van mijnschoonhuis.nl
Meest grondige reiniging van uw natuursteen vloer

Wij beloven u de meest grondige dieptereiniging van uw natuursteen vloer. Perfect schoon resultaat gegarandeerd! Zonder gespat op overig meubilair of wanden en muren.

Geen agressieve chemicaliën

Bij het schoonmaken van uw natuursteen vloer maken wij minimaal gebruik van schoonmaakproducten. En de producten die wij gebruiken zijn veilig voor mens en dier en tevens groen gecertificeerd.

Meubels en kasten

Voor het allerbeste resultaat is een lege ruimte het meest ideale. Maar wij begrijpen dat het niet altijd mogelijk is grote kasten te verplaatsen. Daar kunnen wij dan gewoon omheen werken.

Onze service en garantie

Onze klantenservice kan u precies vertellen wat een complete all-in reiniging gaat kosten. Daarvoor hebben wij nodig de hoeveelheid vierkante meters, het type vloer, woonsituatie en eventuele bijzonderheden.

  • Klaar in één dag
  • Perfect 100% schoon
  • Volledig uitruimen hoeft niet
  • Geen gespat op muren en deuren
  • Impregneren tegen vlekken
  • All-in voor particulieren
Natuursteen vloer laten reinigen
Natuursteen vloer reinigen
Leisteen vloer laten reinigen
Leisteen vloer reinigen en impregneren
Marmeren vloer reinigen en polijsten
Marmeren vloer reinigen en polijsten