Professionele schoonmaak in en rondom uw huis

Mijnschoonhuis.nl is een kennisplatform, keurmerk en verbinder voor specialistische reiniging.

Mijnschoonhuis.nl biedt haar diensten in heel Nederland aan. Wij hebben een uitgebreid netwerk aan lokale professionals welke u voorzien van diensten van hoge kwaliteit met een goed resultaat. Onze partners werken met de modernste technieken en machines.

Offerte aanvragen
De beste specialisten in uw regio

Zodra u een aanvraag bij ons doet verbinden wij u aan een de beste reinigingspartner in uw regio. Onze partner zal dan contact met u opnemen en de werkzaamheden voor u uitvoeren.

Wij monitoren de kwaliteit

Omdat wij de kwaliteit willen toetsen ontvangt u na afronding van de werkzaamheden een verzoek tot beoordeling van de vakman. Zo zorgen wij ervoor dat de kwaliteit van ons netwerk gewaarborgd blijft.

Uitgebreid kennisplatform

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn hebben wij een uitgebreid kennisplatform op onze website, hiermee kunt u met onze professionele adviezen zelf een schoonmaakprobleem oplossen. Lukt het niet, dan aarzel niet en neem contact met ons op.

Over mijnschoonhuis.nl

Mijn schoonhuis is ontstaan uit het feit dat er veel onduidelijkheid is in de schoonmaakbranche met name als het gaat om specialistische reiniging in en rond het huis. Het is voor u als consument lastig te bepalen wie een goede kwaliteit biedt tegen een eerlijke prijs. Mijnschoonhuis.nl heeft een landelijk netwerk van betrouwbare en vakkundige professionals.

In ons kennisplatform treft u voor veel praktische oplossingen om een reiniging zelf uit te voeren. Bepaalde (professionele) schoonmaakklussen zijn zeer arbeidsintensief, vragen kennis en machines en kunt u beter aan een vakman overlaten.

Onze visie

Service, kwaliteit en vakmanschap zijn de kernwoorden van de diensten welke mijn schoonhuis.nl aanbied, dit tegen duidelijke en concurrerende prijzen. Mijnschoonhuis.nl heeft op basis van haar jarenlange ervaring in de branche een goede selectie van partners kunnen maken waarmee wij samenwerken. Ook vinden wij het belangrijk dat u als klant weet wat een klus u gaat kosten daarom worden er door onze partners transparante prijzen aangeboden.

  • Gekwalificeerde vakmensen met ruime kennis en de allernieuwste techniek
  • Vriendelijke en vakbekwame klantenservice
  • Onze partners geven garantie op hun werkzaamheden