start direct

Meer omzet voor uw bedrijf

Vraagt u zich wel eens af hoeveel tijd kwijt bent aan het verkrijgen van opdrachten en administratie?

Uit ons onderzoek blijkt dat hier 20% tot 30% van de tijd van de professional hierin gaat zitten. Dat is natuurlijk zonde van de tijd! Deze uren kunt u natuurlijk beter benutten. Op weekbasis is dit al gauw 8 tot 12 uur die u effectiever had kunnen inzetten. U loopt dus onnodig omzet mis. Gelukkig is er mijnschoonhuis.nl, wij ontnemen u die werkzaamheden!

Aanmelden als partner Offerte aanvragen
start direct
Krijg meer opdrachten

Een samenwerking met mijnschoonhuis geeft zekerheid van opdrachten tegen een goede prijs.

Wij regelen bijna alles voor je

Wij zijn voor de consument de vraagbaak en de projectaannemer. We treden richting consument met één gezicht naar buiten.

Professioneel callcenter

Naast het online team, hebben wij ook een callcenter om vragen te beantwoorden, na te bellen en afspraken te maken.

Wat is het mijnschoonhuis.nl concept?

Mijnschoonhuis is een kennisplatform, keurmerk en full-service dienst voor de professionele reiniging. Mijn schoonhuis.nl maakt onderdeel uit van TripleSupport B.V. wij bieden een compleet dienstenpakket, zowel in de front als in de backoffice, aan ondernemers aan.

Consumenten en professionele reinigingsspecialisten kunnen gebruik maken van ons platform voor informatie en vragen. Wij zijn voor de consument de vraagbaak en de projectaannemer. We treden richting consument met één gezicht naar buiten, dit is uniek voor de reinigingsbranche.

Professioneel callcenter

Internet is vaak het startpunt voor het oplossen van een schoonmaak- of schoonmaakprobleem. Mijnschoonhuis.nl is een gespecialiseerde kennisintensieve website over schoonmaak. De technisch hoogstaande website biedt niet alleen informatie maar helpt consumenten ook bij het doen van een schoonmaakopdracht.

De zoekmachine-vriendelijke website genereert veel bezoekers. De website kent een eigen online marketing team dat dagelijks aan campagnes en betere service werkt. Het team is actief op social media, op google, creert videos, blogposts, verzorgt de e-mails, de nieuwsbrieven en nog meer.

Naast het online team, kent mijnschoonhuis ook een call center om vragen te beantwoorden, om na te bellen, om afspraken te maken.

Wij regelen alles, nou ja bijna alles

Voor de professional zijn we het kantoor dat de acquisitie, de aanvraag en afhandeling van de opdracht verzorgt zonder dat de professional er naar hoeft om te kijken. Wij regelen het project van A t/m Z, op de uitvoering na want dit is uw specialisme.

We brengen dus niet alleen vraag en aanbod samen maar verzorgen ook de afhandeling van een reinigingsproject. Geen gedoe meer, wij zitten er met ons team boven op. Wij genereren de projecten, maken en plannen de afspraken voor u, verzorgen de offertes en zorgen voor de betalingen. U kunt zich volledig focussen op uw specialistisch dienstverlening.

Hoe kunt u gebruik maken van onze service

Om opdrachten en de service van mijnschoonhuis te ontvangen, sluit u zich aan bij het platform. Dit lidmaatschap gaat op basis van een maandabonnement. Hiervoor krijgt u opdrachten toegewezen, heeft u toegang tot ons kennisnetwerk, en kunt u gebruik maken van onze backoffice. Per geleverde en uitgevoerde opdracht vragen wij een procentuele vergoeding.

Heeft u nog vragen?

Na aanmelding ontvangt u nadere informatie en wij maken dan een telefonische afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken. Wij hopen op een succesvolle samenwerking!

Wij zoeken

  • Meubelreinigers
  • Natuursteen vloer specialisten
  • Glazenwassers
  • Terrasreinigers
  • Zwembad reinigers
  • Zonnepaneel reinigers
  • Overige reinigingsspecialisten