Professionele Vloerreining Nederland

Van alle soorten vloeren speciaal voor particulieren

Vloerreiniging Nederland maakt alle soorten vloeren netjes schoon.  Een houten vloer, grindvloer, tegelvloer of vloerbedekking schoonmaken altijd netjes en vakkundig, uitgevoerd door vriendelijke specialisten. Wij werken met de nieuwste technieken en producten. Veilige producten die geschikt zijn specifiek voor de verschillende soorten vloeren. U kunt ons zonder zorgen uw vloer laten schoonmaken. En uiteraard zijn onze producten Groen Gecertificeerd. Regelmatig de vloer grondig laten schoonmaken zorgt voor een fijne woonomgeving en is tevens goed voor het behoud van uw vloer. Uw vloer zal aanzienlijk langer meegaan. Wij adviseren minimaal eens per drie jaar de vloer extra grondig te laten reinigen.

Offerte aanvragen
Design karpet wit zwart grijs
Perfect schoon

Wij kiezen altijd voor de beste reinigingstechniek afhankelijk van de vervuiling en het soort tapijt. Dit in combinatie met veilige en Groene producten. Zo bent u verzekerd van een mooi schoon resultaat.

Snelle droogtijd

De droogtijd is afhankelijk van hoe intensief het tapijt behandeld en gereinigd moet worden en het soort tapijt. Meestal zal de droogtijd tussen de 4 tot 8 uur zijn. Het tapijt kan gewoon direct belopen worden.

Vlekverwijdering

Wij hebben voor heel veel vlekken extra mogelijkheden om ze te verwijderen uit uw tapijt. Zo hebben wij speciale producten voor het verwijderen van verf, teer en olie vlekken en nare geurtjes uit tapijt.

Advies & Offerte

Om de hoogste kwaliteit te kunnen bieden komt een vakkundige adviseur u bezoeken. Hij zal dan met u het tapijt bekijken en de mogelijkheden bespreken. U krijgt van tevoren een duidelijke schriftelijke prijsopgave.

Tapijtreiniging bij u thuis
Tapijt reinigen woonkamer
Tapijtreiniging woonkamer
Tapijtreiniging Trap
Tapijtreiniging slaapkamer

Tapijtreiniging Woerden onze complete service!

Specialistische reinigingen door de vakmensen van mijnschoonhuis.nl
Offerte & Advies

Een vakkundige adviseur komt vooraf het tapijt inspecteren en vertelt u wat u mag verwachten. Hij zal u een duidelijke schriftelijke offerte geven. Alle prijzen zijn inclusief voorrijkosten, producten en 21% btw.

Tapijt in de ruimte stofzuigen

Wij beginnen altijd met het grondig stofzuigen van het tapijt met een speciale borstelstofzuiger. Zodat het losse vuil verwijderd is voordat we met de daadwerkelijke reiniging beginnen.

Voorbehandelen tapijt

Afhankelijk van de vervuiling zullen we het tapijt voorbehandelen met een speciale pre-spray. Hierdoor zal het vuil makkelijk los komen en het resultaat beter zijn.

Tapijt diepte reiniging

Met behulp van een professionele tapijtreinigings machine wordt het tapijt grondig en diep gereinigd. Veelal zal dit zijn door het injecteren van warm water met reinigings vloeistof. Direct zal het vuil met het meeste water uit het tapijt worden gezogen.

Vlekken verwijderen

Waar nodig worden vlekken direct met speciale vlekverwijderaars behandeld. En overtollig product met de tapijtreinigings machine uitgespoeld.

Nadrogen en opborstelen tapijt

Tot slot zullen wij het tapijt met behulp van de bonnet methode na reinigen. Tevens zal dit de droging versnellen omdat overtollig vocht ook verwijderd wordt. Aansluitend borstelen we het tapijt op zodat de vezel op een mooie natuurlijke manier kan drogen.

GRATIS bonus wanneer wij u tapijt schoonmaken

In combinatie met een tapijtreiniging bieden wij een speciale hygiëne behandeling aan tegen de gevolgen van de huisstofmijt. Wanneer wij u tapijt schoonmaken dan krijgt u deze speciale hygiëne behandeling volledig GRATIS.