arrow_drop_up arrow_drop_down
Grindvloer schoonmaken Arnhem

Sier grindvloer reinigen

Laat ons uw grindvloer schoonmaken regio Almelo - Hengelo - Enschede!

Strizo vloer schoonmaken Nederland

Meest grondige diepte reiniging van uw grindvloer

Grindvloer schoonmaken in de regio Almelo, Hengelo en Enschede.  Een grindvloer zowel een open structuur als dichte structuur raakt in de loop van de jaren vervuild. Daarom is het goed de vloer jaarlijks grondig te laten reinigen. Zodat het vuil in de vloer volledig verwijdert wordt. Dit voorkomt nare geurtjes en u behoudt de mooie frisse uitstraling van uw grindvloer. De meeste mensen die zelf geprobeerd hebben een open structuur grindvloer te reinigen zijn tot de conclusie gekomen dat het een moeilijk en lastig klusje is. De grindvloer wordt wel schoner maar niet echt diep schoon als een nieuwe vloer. Gelukkig hebben wij voor u de oplossing. Uw grindvloer maken wij schoon onder hoge druk. Waarbij de grindvloer of strizo vloer diep en grondig gespoelt wordt. Het water en het vuil worden direct door onze machine op een krachtige manier er uitgezogen. Het systeem is zo ontwikkelt dat de rest van de omgeving niet nat kan worden. Een zeer effectieve en veilige reiniging. Waarbij het resultaat zeer verbluffend is. Een grondige echte dieptereiniging zal uw grindvloer weer de uitstraling geven van een nieuwe vloer.

Enkele voorbeelden van onze verbluffende resultaten!

Grindvloer schoonmaken woonkamer

Grindvloer reinigen woonkamer

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.
Grindvloer schoonmaken woonhuis

Grindvloer reinigen woonhuis

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.
Strizo vloer schoonmaken

Strizo vloer schoonmaken

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.
Korreltapijt schoonmaken

Strizo vloer reinigen

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.

Perfect Schoon, Service & Kwaliteit

Grindvloer perfect schoon laten maken

Perfecte schoonmaak

Meest grondige dieptereiniging

Grindvloer na reiniging direct beloopbaar

Direct beloopbaar

Vrijwijl direct beloopbaar

Grindvloer laten schoonmaken milieubewust

Groen label

Milieubewust & veilige reiniging

Grindvloer laten schoonmaken met garantie

Garantie

Schoon resultaat gegarandeerd

Grindvloer laten schoonmaken snel en efficient

Snel & efficient

Volledig uitruimen niet nodig

Een grindvloer hygiƫnisch laten schoonmaken

Hygienisch

Geen zeep residu in de vloer

Laat ons uw grindvloer schoonmaken!

Professionele vloerreinigers

Vakkundige reiniging

Alleen de beste vakmensen met jaren ervaring zetten wij in om uw sier grindvloer te reinigen. Onze vakmensen zijn zeer goed opgeleid, vriendelijk en service gericht. Hij weet precies wat de beste behandeling is voor het reinigen van uw grindvloer. Doordat onze vakmensen beschikken over de meest innovatieve machines en de beste producten bent u verzekerd van een veilige professionele uitvoering met een mooi schoon resultaat zonder risico op beschadigingen.


Grindvloer schoonmaken Stizo vloer reinigen

Perfect schoon

Doordat wij een unieke methode gebruiken voor het reinigen van uw grindvloer kunnen wij garanderen dat het echt weer mooi schoon wordt. De methode is speciaal ontwikkeld voor gebruik in huis. Onder hogedruk zullen wordt u grindvloer schoon gespoeld. Het vuile water wordt direct weggezogen.  Daardoor is de vloer direct weer beloopbaar. Wij laten geen residu achter. De vloer is grondig en hygienisch gereinigd. Of het nu om een dichte structuur of open structuur grindvloer is  wij beloven dat u tevreden zult zijn over het resultaat.


Grindvloer schoonmaken veilig en milieu bewust

Milieubewust

Ook wij vinden het belangrijk rekening te houden met het milieu. De methode die wij gebruiken voor het reinigen van grindvloeren is volledig veilig voor mens en dier. Onze producten hebben stuk voor stuk het "Groen" label. Wij gebruiken geen agressieve chemicalien. Nadat de vloer gereinigd is zal er geen residus in de vloer zitten van reinigingsproducten. De vloer zal echt schoon zijn.


Kwaliteit - Service - Garantie mijnschoonhuis.nl

Garantie & Service

Wij beloven u dat de werkzaamheden naar tevredenheid zullen worden uitgevoerd. Onze vakkundige specialisten zullen er alles aan doen voor het beste resultaat. Onze methode is zo uniek en grondig dat wij u een perfect schoon resultaat garanderen. Uiteraard uitgevoerd door vriendelijke  vakmensen die zeer service gericht zijn. 


Wat onze klanten vertellen!

Onze grindtapijt van meer dan 15 jaar oud ziet er echt weer schitterend schoon uit. Bedankt voor de goede service.

Grindvloer schoonmaken

Mevr. van Dijk

Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. Wij zullen jullie aanbevelen bij onze vrienden.

Strizo vloer schoonmaken

Sandra uit Arnhem

Wij wisten niet goed wat we moesten verwachten. Maar zijn zeer tevreden over het eindresultaat.

Korreltapijt laten schoonmaken

Jan en Ingrid uit Nijmegen

Prijsopgave? Onze adviseur komt u graag bezoeken.