arrow_drop_up arrow_drop_down

Specialistische schoonmaak

Voor particulieren in en rondom het huis

Kies voor een professionele reiniging zonder risico

Een schoon huis geeft een prettig gevoel en zorgt voor een mooie uitstraling van uw woonomgeving. Erger u daarom niet langer aan een vieze vloer, vuile meubels of muffe geurtjes in huis. U kunt zelf aan de slag gaan. Maar spaar u de moeite. Zonder de juiste middelen, machines en kennis loopt u een groot risico uw vloer of meubels onherstelbaar te beschadigen. Kies beter voor de professionals van mijnschoonhuis.nl. Of u nu op zoek bent naar tapijtreiniging, grondige schoonmaak van de grindvloer, het reinigen van de marmoleum vloer of het grondig schoonmaken van de stoffen meubels, wij hebben voor elke soort schoonmaak klus de juiste vakmensen. Met jaren ervaring. Een complete grondige reiniging zonder gevaar op krimp, verkleuring of beschadiging.

Schoonmaak - Tapijt, Grindvloer, Linoleum, Natuursteen, Parket

Vloer onderhoud

Een mooie vloer met een lange levensduur vraagt om een behoorlijke investering. Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van uw vloer is goed onderhoud belangrijk. Veel vloeren hebben eens in de zoveel jaar een grote onderhoudsbeurt of reinigingsbeurt nodig. Dit geldt voor bijna alle soorten vloeren. Of u nu tapijt is of een mooie natuursteen of parket vloer. Goed onderhoud verlengt de levensduur van uw vloer. Wij kunnen u hierbij helpen. Wij werken samen met de beste specialisten op het gebied van vloeronderhoud. Top kwaliteit tegen een redelijke prijs.

Vloer onderhoud en reiniging voor particulieren

Stoffering schoonmaken bankstel, fauteuil, eetkamerstoelen

Meubelreiniging

U bent op zoek naar professionele meubelreiniging. Voor het reinigen van uw stoffen bankstel, fauteuils of eetkamerstoelen. Onze meubelreinigers zijn zeer vakkundig en kunnen alle soorten stoffering op de juiste wijze reinigen. Zonder gevaar op krimp, verkleuring of beschadiging. Een veilige "groene" reiniging. De meubels reinigen wij gewoon bij u thuis. Zonder rompslomp. Wij beloven u een mooi schoon resultaat.
Bankstel schoonmaken, fauteuil schoonmaken

Matras schoonmaken aan huis

Matras reiniging

Regelmatig de matras laten schoonmaken verlengt de levensduur van de matras. Maar belangrijker nog het is beter voor u gezondheid. Want door intensief lichamelijk contact wordt ook een matras vuil door transpiratie, huidvetten, urine of bloed verlies. Ook is uit onderzoek gebleken dat de meeste huisstofmijten in huis voorkomen in matrassen. Dit kan o.a. leiden tot allergische reacties zoals tranende ogen, niezen, eczeem en verstopte neus. Ons advies is dan ook om uw matras regelmatig te laten schoonmaken. Beter voor de matras en vooral beter voor uw gezondheid. 

Matras schoonmaken bed - matras cleaning

Schoonmaken vloerkleden, pers, berber, modern, wol

Karpetreiniging

Een vloerkleed zal in de loop van de tijd smoezelig en vuil worden. Het is daarom goed om uw vloerkleed regelmatig grondig te laten schoonmaken. Zo geeft u vuil en stof geen kans. Wij reinigen alle soorten vloerkleden, perzische tapijten, nepal en berber tapijten. Voor ieder type vloerkleed hebben wij de juiste behandeling. Een veilige milieuvriendelijke reiniging zonder gevaar op krimp of verkleuring. Wij hebben een eigen haal en breng service. Veelal duurt een complete reinigen maximaal één week.

Vloerkleed laten schoonmaken

Buiten schoonmaak - gevel, terras, rolluiken, zonnepanelen, glas

Buiten schoonmaak

Grondige en professionele schoonmaak rondom het huis is zo nu en dan nodig. Of het nu gaat om het terras grondig te laten reinigen en opnieuw te impregneren of het reinigen van de zonnepanelen. Wij hebben voor elke schoonmaak uitdaging een passende en betaalbare oplossing. Wij bieden een totaal pakket van buitenschoonmaak.