Tapijt laten reinigen in Heerlen 

Vloerkleed reinigen Venray
9.2
Michel is jouw lokale tapijt reiniger

Jouw lokale tapijt reiniger.

Tapijt laten reinigen in de regio Heerlen. Of het nu het tapijt van de slaapkamer woonkamer of op de trap is, Michel uit Heerlen reinigt voor u alle soorten tapijt snel, goed en professioneel. Een zacht tapijt geeft een fijne warme uitstraling in huis. En de meeste tapijten zijn zeer goed te onderhouden. Bij een ongelukje kunt u de meeste vlekken zelf goed weghalen. Toch zal het tapijt op den duur een grondige reinigingsbeurt nodig hebben. Gewoon omdat het vuil is geworden maar ook om onzichtbare vervuiling te verwijderen. Zo blijft het tapijt langer mooi en draagt een dieptereiniging van het tapijt bij aan een gezondere woonomgeving.

045-5556700
wij zijn nu bereikbaar
Offerte aanvragen
Tapijt laten reinigen
Gratis offerte binnen 24 uur
Bij uw lokale specialist
99% beveelt ons aan
Veilig & professioneel

Tapijt laten reinigen in Heerlen

Tapijt laten schoonmaken in de regio Heerlen. Veelal kunnen wij uw tapijt reinigen binnen één dag. De droogtijd zal afhankelijk van het type tapijt zijn tussen de 4 en 12 uur. Zodat u snel weer al het meubilair op de plaats terug kunt zetten. En u mag er gewoon direct over lopen. Wanneer wij u tapijt komen reinigen kan in overleg geholpen worden bij het verplaatsen van meubilair.

Hoe wij u tapijt reinigen?

De eerste stap bij het reinigen van de tapijt is door het grondig te stofzuigen met een speciale industriële borstelzuiger. Daarna gaan wij het tapijt uitspoelen met een zeer krachtige machine. Dit noemen we een sproei-extractie machine. Deze machine zal onder druk water en een reinigingsmiddel in het tapijt spuiten en tegelijkertijd het water en vuil opzuigen. Zo wordt uw tapijt in de slaapkamer, woonkamer of op de trap niet alleen aan de oppervlakte schoon maar ook tussen de vezels. Een zeer effectieve en veilige reiniging. Waarbij het resultaat zeer verbluffend is. Een grondige echte dieptereiniging zal uw tapijt weer de uitstraling geven van een nieuwe vloer. Eventueel kan er direct met de reiniging van het tapijt een nieuwe vuilwerende laag worden aangebracht. Zo zal het tapijt ook nog eens langer schoon blijven.

mijnschoonhuis.nl Heerlen

In deze plaatsen ben ik actief

Bocholtz
Brunssum
Heerlen
Hoensbroek
Hulsberg
Kerkrade
Klimmen
Landgraaf
Nuth
Schimmert
Schinveld
Simpelveld
Voerendaal
Wijnandsrade
Baneheide
Eygelshoven
Sittard
Maastricht

Wat kost het reinigen van tapijt?

Michel uw lokale tapijt reiniger zal u kosteloos en vrijblijvend een offerte maken. Zo weet u vooraf precies wat het gaat kosten. Hij zal u vertellen wat de mogelijkheden zijn en wat u mag verwachten. Dit kunt u telefonisch doen of middels het formulier op deze website. U krijgt dan snel een duidelijke prijsopgave.

Perfect schoon

Meest grondige reiniging van alle typen tapijt zoals wol, synthetisch en katoen. Uniek systeem. Perfect schoon resultaat.

Snelle droogtijd

Snelle droogtijd. Veelal binnen 4 tot 8 uur. Uw tapijt is weer direct beloopbaar.

Overal in Nederland

Wij werken uitsluitend met lokaal erkende specialisten. Een schoon resultaat tegen scherpe tarieven.

Alle diensten die Michel aanbiedt in Heerlen

U kunt bij Michel ook terecht voor het reinigen van uw stoffen meubels, en losse vloerkleden. Maar ook voor het professioneel laten reinigen van uw tegelvloer, grindvloer of natuursteen vloer. Een schoon huis draagt bij aan een gezonde en prettige woonomgeving. Daarom worden alle diensten uitgevoerd met verantwoorde producten die veilig zijn voor mens en dier. Met behulp van innovatieve reinigingssystemen garanderen wij u het beste resultaat. Een schoon huis begint bij mijnschoonhuis.nl

Offerte aanvragen

Wat kost het reinigen van mijn tapijt?

  • Hidden
  • Hidden
  • Drop files here or
   Accepted file types: jpg, gif, png, jpeg, Max. file size: 16 MB, Max. files: 3.
  Neem contact op met een lokale reinigingsspecialist
  U spreekt een prijs af en datum voor de afspraak
  De lokale specialist voert de opdracht uit
  Betaal achteraf rechtstreeks aan onze partner
  Vloerkleed reinigen Venray

  Bel Michel

  nu bereikbaar
  9.2 gemiddelde beoordeling
  30+ jaar ervaring

  Al sinds 1990 bieden wij specialistisch reinigingen aan speciaal voor particulieren in de regio Heerlen. Wij hebben vele vierkante meters tapijt mogen reinigen. En gelukkig altijd tot volle tevredenheid van onze klanten. Na al die jaren vinden wij het nog altijd fijn om klanten een top dienstverlening te geven. Zodat ze weer jaren kunnen genieten van een mooie vloer. Je kunt Michel bereiken via mijnschoonhuis.nl.

  Harrie uit Heerlen
  Star Star Star Star Star
  "Op ons wollen tapijt had een van onze katten overgegeven. We hebben toen besloten om direct het hele tapijt in de woonkamer te laten reinigen. Tapijt ziet er weer schoon uit en is vlekvrij! "
  Andy uit Simpelveld
  Star Star Star Star
  "Ons tapijt op de trap heeft door de jaren vlekken gekregen. Michel heeft deze vakkundig verwijderd. "
  Bruno uit Voerendaal
  Star Star Star Star
  "Goede service en duidelijk afspraken vooraf. Het tapijt in de slaapkamers hebben wij laten schoonmaken. Wij kunnen dit anderen aanbevelen."