Tapijt laten reinigen in Roermond

Vloerkleed reinigen Venray
8,8
Michel is jouw lokale tapijt reiniger

Jouw lokale tapijt reiniger.

Tapijt laten reinigen in de regio Roermond. Of het nu het tapijt van de slaapkamer woonkamer of op de trap is, Michel uit Roermond reinigt voor u alle soorten tapijt snel, goed en professioneel. Een zacht tapijt geeft een fijne warme uitstraling in huis. En de meeste tapijten zijn zeer goed te onderhouden. Bij een ongelukje kunt u de meeste vlekken zelf goed weghalen. Toch zal het tapijt op den duur een grondige reinigingsbeurt nodig hebben. Gewoon omdat het vuil is geworden maar ook om onzichtbare vervuiling te verwijderen. Zo blijft het tapijt langer mooi en draagt een dieptereiniging van het tapijt bij aan een gezondere woonomgeving.

0475-827775
wij zijn nu bereikbaar
Offerte aanvragen
Tapijt laten reinigen
Gratis offerte binnen 24 uur
Bij uw lokale specialist
99% beveelt ons aan
Veilig & professioneel

Tapijt laten reinigen in Roermond

Tapijt laten schoonmaken in de regio Roermond. Veelal kunnen wij u tapijt reinigen binnen één dag. De droogtijd zal afhankelijk van het type tapijt zijn tussen de 4 en 12 uur. Zodat u snel weer al het meubilair op de plaats terug kunt zetten. En u mag er gewoon direct over lopen. Wanneer wij u tapijt komen reinigen kan in overleg geholpen worden bij het verplaatsen van meubilair.

Hoe wij u tapijt reinigen?

De eerste stap bij het reinigen van de tapijt is door het grondig te stofzuigen met een speciale industriële borstelzuiger. Daarna gaan wij het tapijt uitspoelen met een zeer krachtige machine. Dit noemen we een sproei-extractie machine. Deze machine zal onder druk water en een reinigingsmiddel in het tapijt spuiten en tegelijkertijd het water en vuil opzuigen. Zo wordt uw tapijt in de slaapkamer, woonkamer of op de trap niet alleen aan de oppervlakte schoon maar ook tussen de vezels. Een zeer effectieve en veilige reiniging. Waarbij het resultaat zeer verbluffend is. Een grondige echte dieptereiniging zal uw tapijt weer de uitstraling geven van een nieuwe vloer. Eventueel kan er direct met de reiniging van het tapijt een nieuwe vuilwerende laag worden aangebracht. Zo zal het tapijt ook nog eens langer schoon blijven.

In deze plaatsen ben ik actief

Roermond
Roggel
Posterholt
Maria hoop
Melick
Wessem
Vlodrop
Thorn
Stevensweert
Swalmen
Ohe en Laak
Sint Odilienberg
Nunhem
Neeritter
Neer
Montfort
Maasbracht
Linne

Wat kost het reinigen van tapijt?

Michel uw lokale tapijt reiniger zal u kosteloos en vrijblijvend een offerte maken. Zo weet u vooraf precies wat het gaat kosten. Hij zal u vertellen wat de mogelijkheden zijn en wat u mag verwachten. Dit kunt u telefonisch doen of middels het formulier op deze website. U krijgt dan snel een duidelijke prijsopgave.

Perfect schoon

Meest grondige reiniging van alle typen tapijt zoals wol, synthetisch en katoen. Uniek systeem. Perfect schoon resultaat.

Snelle droogtijd

Snelle droogtijd. Veelal binnen 4 tot 8 uur. Uw tapijt is weer direct beloopbaar.

Overal in Nederland

Wij werken uitsluitend met lokaal erkende specialisten. Een schoon resultaat tegen scherpe tarieven.

Alle diensten die Michel aanbiedt in Roermond

U kunt bij Michel ook terecht voor het reinigen van uw stoffen meubels, en losse vloerkleden. Maar ook voor het professioneel laten reinigen van uw tegelvloer, grindvloer of natuursteen vloer. Een schoon huis draagt bij aan een gezonde en prettige woonomgeving. Daarom worden alle diensten uitgevoerd met verantwoorde producten die veilig zijn voor mens en dier. Met behulp van innovatieve reinigingssystemen garanderen wij u het beste resultaat. Een schoon huis begint bij mijnschoonhuis.nl

Offerte aanvragen

Wat kost het reinigen van mijn tapijt?

  • Hidden
  • Hidden
  • Drop files here or
   Accepted file types: jpg, gif, png, jpeg, Max. file size: 16 MB, Max. files: 3.
  Neem contact op met een lokale reinigingsspecialist
  U spreekt een prijs af en datum voor de afspraak
  De lokale specialist voert de opdracht uit
  Betaal achteraf rechtstreeks aan onze partner
  Vloerkleed reinigen Venray

  Bel Michel

  nu bereikbaar
  8,8 gemiddelde beoordeling
  30+ jaar ervaring

  Al sinds 1990 bieden wij specialistisch reinigingen aan speciaal voor particulieren in de regio Roermond. Wij hebben vele vierkante meters tapijt mogen reinigen. En gelukkig altijd tot volle tevredenheid van onze klanten. Na al die jaren vinden wij het nog altijd fijn om klanten een top dienstverlening te geven. Zodat ze weer jaren kunnen genieten van een mooie vloer. Je kunt ons bereiken via mijnschoonhuis.nl.

  Jan uit Roermond
  Star Star Star Star Star
  "n ons kantoor was ons tapijt aan een grondige reiniging toe en nu die weer schoon is kan ik weer lekker rustig werken."
  Muriel uit Swalmen
  Star Star Star Star
  "Ons tapijt op de trap laten reinigen en met het gewenste resultaat hij ruikt weer lekker en ziet er weer schoon."
  Harry uit Sint Odilienberg
  Star Star Star Star
  "Een goede service van de medewerker hij heeft me zijn werkwijze uitgelegd zodat ik ook begreep hoe de reiniging van me tapijt in zijn werking ging en uiteraard een mooi resultaat."