Tegelvloer reinigen in Leiden

Job Bavelaar
9.2
Job is jouw lokale tegelvloer reinigingspecialist

Jouw lokale tegelvloer reiniger.

Job de lokale tegelvloer reinigingspecialist die alle soorten tegelvloeren voor u kan reinigen op een uiterst professionele manier. Dat kan zijn de (keramische) tegelvloer in de woonkamer maar ook de tegelvloer in de badkamer of toilet. Na jaren van gebruik wordt ook een tegelvloer vuil waardoor u het niet meer echt zo schoon krijgt als dat u zou willen. Door het dagelijks gebruik kan er een vettige laag zijn opgebouwd. Of in het geval van een poreuze tegelvloer zit de vervuiling een stuk dieper. Ook de voegen kunnen op een gegeven moment vervuild raken. Wij hebben voor u de oplossing. Met onze methode wordt de tegelvloer grondig en diep gereinigd, ook de eventuele voegen.  Met een uniek systeem, speciaal ontwikkeld voor het reinigen van alle soorten tegelvloeren, maken wij u vloer onder hoge druk schoon. Dit gebeurd op een veilige manier zonder dat het meubilair en/of de wanden nat zullen worden. Deze methode is ook uitermate geschikt voor het reinigen van terrasvloeren buiten. Een zeer professionele reiniging met een perfect resultaat.

0800-2283522
ma t/m vr 09.00 tot 17.00
Offerte aanvragen
Keramische tegelvloer schoonmaken
Gratis offerte binnen 24 uur
Bij uw lokale specialist
99% beveelt ons aan
Veilig & professioneel

Tegelvloer laten reinigen in Leiden

Tegelvloer laten schoonmaken in de regio Leiden. Veelal kunnen wij u tegelvloer reinigen binnen één dag. Zodat u snel weer al het meubilair op de plaats terug kunt zetten. En u mag er gewoon direct over lopen. Veelal zal de gereinigde tegelvloer vrijwel direct droog zijn.

Hoe wij u tegelvloer reinigen?

De eerste stap bij het reinigen van de tegelvloer is door het machinaal te schrobben met water en een speciaal reinigingsmiddel. Daarna gaan wij de tegelvloer uitspoelen met een zeer krachtige machine. Deze machine zal onder hoge druk water op de vloer spuiten en tegelijker tijd uitzuigen. Zo wordt uw tegelvloer niet alleen aan de oppervlakte schoon maar ook tussen de steentjes. Het enigste wat achter blijft in de tegelvloer is schoon water. Een zeer effectieve en veilige reiniging. Waarbij het resultaat zeer verbluffend is. Een grondige echte dieptereiniging zal uw tegelvloer weer de uitstraling geven van een nieuwe vloer.

Den Haag mijnschoonhuis.nl

In deze plaatsen ben ik actief

Leiden
Hazerswoude-Rijndijk
Hoogmade
Katwijk
Voorschoten
Leiderdorp
Nieuwe Wetering
Noordwijk
Oegstgeest
Oud Ade
Oude Wetering
Rijnsburg
Rijpwetering
Roelofarendsveen
Valkenburg

Wat kost het reinigen van een tegelvloer?

Job uw lokale tegelvloer reiniger zal u kosteloos en vrijblijvend een offerte maken. Zo weet u vooraf precies wat het gaat kosten. Hij zal u vertellen wat de mogelijkheden zijn en wat u mag verwachten. Dit kunt u telefonisch doen of middels het formulier op deze website. U krijgt dan snel een duidelijke prijsopgave.

Perfect schoon

Meest grondige reiniging van alle soorten tegelvloeren. Uniek systeem. Perfect schoon resultaat.

Snelle droogtijd

Snelle droogtijd. Een tegelvloer zal na de reiniging vrijwel direct droog en beloopbaar zijn

Overal in Nederland

Wij werken uitsluitend met lokaal erkende specialisten. Een schoon resultaat tegen scherpe tarieven.

Alle diensten die Job aanbiedt in Leiden 

U kunt bij Job ook terecht voor het reinigen van uw stoffen meubels, vloerbedekking of vloerkleed. Maar ook voor het professioneel laten reinigen van uw grindvloer of natuursteen vloer. Een schoon huis draagt bij aan een gezonde en prettige woonomgeving. Daarom worden alle diensten uitgevoerd met verantwoorde producten die veilig zijn voor mens en dier. Met behulp van innovatieve reinigingssystemen garanderen wij u het beste resultaat. Een schoon huis begint bij mijnschoonhuis.nl

Offerte aanvragen

Wat kost het reinigen van mijn tegelvloer?

  • Hidden
  • Hidden
  • Drop files here or
   Accepted file types: jpg, gif, png, jpeg, Max. file size: 16 MB, Max. files: 3.
  Neem contact op met een lokale reinigingsspecialist
  U spreekt een prijs af en datum voor de afspraak
  De lokale specialist voert de opdracht uit
  Betaal achteraf rechtstreeks aan onze partner
  Job Bavelaar

  Bel Job

  ma t/m vr 09.00 tot 17.00
  9.3 gemiddelde beoordeling
  +30 jaar ervaring

  Al sinds 1992 ben ik, Job, actief als specialistisch reinigingsbedrijf in de regio Leiden. Wij hebben vele vierkante meters tegelvloeren mogen reinigen. En gelukkig altijd tot volle tevredenheid van onze klanten. Na al die jaren vind ik het nog altijd fijn om klanten een top dienstverlening te geven. Zodat ze weer jaren kunnen genieten van een mooie vloer. Je kunt mij bereiken via mijnschoonhuis.nl.

  Anika uit Leiden
  Star Star Star Star Star
  "Wij hebben onze zwarte keramische tegelvloer laten schoonmaken. Prachtig resultaat. De vegen en vettige waas zijn helemaal verdwenen. "
  Fredrika uit Noordwijk
  Star Star Star Star Star
  "De voegen in onze tegelvloer zagen er niet meer uit. We hadden niet gedacht dat deze ook zo mooi schoon zouden worden. Bedankt voor het goede werk. "
  Antoin uit Rijpwetering
  Star Star Star Star
  "Goede communicatie. Keurige medewerkers en alles volgens afspraak verlopen. Zeker aan te bevelen dit bedrijf."