arrow_drop_up arrow_drop_down
Tegelvloer schoonmaken Nederland

Tegelvloer schoonmaken Nederland

Professionele en grondige reiniging van uw tegelvloer

Tegelvloer schoonmaken Nederland

Tegelvloer schoonmaken

Tegelvloer schoonmaken Nederland reinigt alle soorten tegelvloeren voor particulieren. Na jaren van gebruik wordt ook een tegelvloer vuil waardoor u het niet meer echt zo schoon krijgt als dat u zou willen. Door het dagelijks gebruik kan er een vettige laag zijn opgebouwd. Of in het geval van een poreuze tegelvloer zit de vervuiling een stuk dieper. Ook de voegen kunnen op een gegeven moment vervuild raken. Wij hebben voor u de oplossing. Met onze methode wordt de tegelvloer grondig en diep gereinigd, ook de eventuele voegen.  Met een uniek systeem, speciaal ontwikkeld voor het reinigen van alle soorten tegelvloeren, maken wij u vloer onder hoge druk schoon. Dit gebeurd op een veilige manier zonder dat het meubilair en/of de wanden nat zullen worden. Deze methode is ook uitermate geschikt voor het reinigen van keramische tegelvloeren buiten. Een zeer professionele reiniging met een perfect resultaat.

Perfect Schoon, Service & Kwaliteit

mijnschoonhuis.nl garantie

Perfecte schoonmaak

Meest grondige dieptereiniging

Tegelvloer is direct na reiniging beloopbaar

Direct beloopbaar

Vrijwijl direct beloopbaar

Milieubewust en Groen Gecertificeerd

Groen label

Milieubewust & veilige reiniging

Garantie & Service van mijnschoonhuis.nl

Garantie

Schoon resultaat gegarandeerd

Snel & Efficiënt uw tegelvloer schoon

Snel & efficiënt

Volledig uitruimen niet nodig

Uw tegelvloer hygiënisch schoon

Hygiënisch

Geen zeep residu in de vloer

Laat ons uw tegelvloer schoonmaken!

Profesionele vloerreinigers

Vakkundige reiniging

Wanneer wij u tegelvloer reinigen dan gebeurt dat door een goed opgeleide vakman. Hij weet precies wat de beste behandeling is voor het reinigen van uw tegelvloer. Onze vakmensen beschikken over de meest innovatieve machines en de beste producten. Zo bent u verzekerd van een veilige professionele uitvoering met een mooi schoon resultaat zonder risico op beschadigingen.


Tegelvloer schoonmaken Nederland

Perfect schoon

Doordat wij een unieke methode gebruiken voor het reinigen van uw (keramische) tegelvloer kunnen wij garanderen dat het echt weer mooi schoon wordt. De methode is speciaal ontwikkeld voor gebruik in huis. Onder hogedruk zullen wordt uw tegelvloer schoon gespoeld. Het vuile water wordt direct weggezogen.  Daardoor is de vloer direct weer beloopbaar. Wij laten geen residu achter. De tegelvloer is grondig en hygienisch gereinigd ook de eventuele voegen. Wij beloven dat u tevreden zult zijn over het resultaat.


Keramische tegelvloer schoonmaken

Milieubewust

Ook wij vinden het belangrijk rekening te houden met het milieu. De methode die wij gebruiken voor het reinigen van (keramische) tegelvloeren is volledig veilig voor mens en dier. Onze producten hebben stuk voor stuk het "Groen" label. Wij gebruiken geen agressieve chemicalien. Nadat de vloer gereinigd is zal er geen residus in de vloer zitten van reinigingsproducten. De vloer zal echt schoon zijn.


mijnschoonhuis.nl service en kwaliteit

Garantie & Service

Wij beloven u dat de werkzaamheden naar tevredenheid zullen worden uitgevoerd. Onze vriendelijke en vakkundige specialisten zullen er alles aan doen voor het beste resultaat. Onze methode is zo uniek en grondig dat wij u een perfect schoon resultaat garanderen. Uiteraard uitgevoerd door vriendelijke  vakmensen die zeer service gericht zijn. 


Wat onze klanten ons vertellen

Het resultaat is goed. Wij merken dat de vloer nu als we het zelf schoonmaken weer mooi streeploos opdroogt. 

mijnschoonhuis.nl klanten vertellen

Mevr. Pauls Roermond

Netjes gedaan. Vriendelijke en nette medewerker. Achteraf gezien had ik dit veel eerder moeten laten doen.

mijnschoonhuis.nl klanten vertellen

Patricia uit Venlo

Echt een prachtig systeem. Had niet verwacht dat het zo schoon zou worden. Zelfs de voegen zien er uit als nieuw.

mijnschoonhuis.nl klanten vertellen

Michel uit Arnhem

Overtuigd? Onze adviseur helpt u graag verder.