Honden en katten urine verwijderen

Pet Odor Remover is speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van verse urinevlekken van honden of katten. Dit product zorgt ervoor dat verse urinevlekken van o.a. honden en katten niet kan leiden tot hardnekkige (bleek)vlekken en geuroverlast. Blijft een urinevlek van een huisdier onbehandeld dan kan deze plek tot 5 jaar lang geur af blijven geven.

Werkwijze Pet Odor Remover:

Pet Odor Remover is geen zogenaamd maskeermiddel wat werkt op basis van geuren. Het unieke van dit product is dat het de moleculen van de urine afbreekt en zo de geur neutraliseert. De werkwijze van Pet Odor Remover zorgt ervoor dat er geen schadelijke oplosmiddelen of bleekmiddelen nodig zijn. Pet Odor Remover is veilig te gebruiken op alle soorten tapijt en vloerkleden. Er komen geen schadelijke stoffen voor mens of dier in uw woonomgeving terecht. Voor gebruik de handleiding op de flacon goed lezen en het product op een onopvallende plaats testen.

Wat te doen bij oude urine vlekken?

Oudere urine vlekken van honden of katten kunnen zo diep in het tapijt of vloerkleed zijn getrokken dat ze helaas niet volledig te verwijderen zijn met Pet Odor Remover. Voor het verwijderen van oudere vlekken kan de vakman van mijnschoonhuis uitkomst bieden. Hij beschikt over een scala van professionele vlekverwijderingsproducten die niet in de winkel of online te koop zijn.

urinegeur huisdier verwijderen

Vlek niet geheel weg?

Afhankelijk van het soort materiaal, de soort vlek en de ouderdom daarvan kan het zijn dat u de vervuiling verwijdert maar dat er vastgebeten kleurstoffen achterblijven. Wellicht dat dan een vakman van mijnschoonhuis uitkomst kan bieden. Hij beschikt over een scala van professionele vlekverwijderingsproducten die niet in de winkel of online te koop zijn.

Voor olie, smeer, inkt, huidvet en andere “olie gedragen” vlekken gebruikt u Grease&Oil.

Grondige dieptereiniging:

Eens in de zoveel jaar is het goed uw tapijt, vloerkleden en stoffen meubels in het geheel te laten schoonmaken. Wanneer tapijt of stoffering in het geheel vervuilt raakt zal het verwijderen van vlekken niet meer het gewenste resultaat geven. De vakmensen van mijnschoonhuis.nl geven u graag advies over een totaal reiniging.

Specialistische reinigingen door de vakmensen van mijnschoonhuis.nl
Specialistische reiniging door mijnschoonhuis.nl

Wij bieden een scala aan specialistische reinigingen voor particulieren in en rond het huis. Uitgevoerd door echte vakmensen in heel Nederland.

Bekijk de mogelijkheden