Vlekken spray voor olie, smeer, schoensmeer

Grease&Oil vlekken spray is speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van vetvlekken uit tapijt, vloerkleden en stoffen meubels.

Vlekken die u kunt verwijderen met Grease&Oil zijn: schoenpoets, lijm, verf, make-up, hand en gezichtscrème, teer en olie.

Gebleken is dat dit middel ook goed werkt op vlekken van keuken olie, boter, (frituur)vet, sauzen, dressing en kauwgom.

Voor zand, grond, frisdrank, sap, koffie, thee, bier, chocolade, bloed, ketchup, jam, braaksel en rode wijn gebruikt u de vlekkenblusser.

Vlekken spray voor het verwijderen van vetvlekken

Gebruikshandleiding Grease&Oil:

Lees voor het gebruik ook de instructies op de spuitbus en test het product altijd eerst op een onopvallende plaats.

Breng wat product aan op de vlek. Met de speciale spuitkop op de spuitbus kunt u heel gericht op de vlek werken. De ingrediënten zorgen dat het vet in de vlek wordt opgelost, zodat het opgenomen kan worden met een handdoek.

Het beste resultaat behaalt u door de gebruiksaanwijzing goed op te volgen en gebruik te maken van een witte, goed absorberende handdoek.

Vlek niet geheel weg?

Afhankelijk van het soort materiaal, de soort vlek en de ouderdom daarvan kan het zijn dat u de vervuiling verwijdert maar dat er vastgebeten kleurstoffen achterblijven. Wellicht dat dan een vakman van mijnschoonhuis uitkomst kan bieden. Hij beschikt over een scala van professionele vlekverwijderingsproducten die niet in de winkel of online te koop zijn.

Voor zand, grond, frisdrank, sap, koffie, thee, bier, chocolade, bloed, ketchup, jam, braaksel en rode wijn gebruikt u de vlekkenblusser.

Grondige dieptereiniging:

Eens in de zoveel jaar is het goed uw tapijt, vloerkleden en stoffen meubels in het geheel te laten schoonmaken. Wanneer tapijt of stoffering in het geheel vervuilt raakt zal het verwijderen van vlekken niet meer het gewenste resultaat geven. De vakmensen van mijnschoonhuis.nl geven u graag advies over een totaal reiniging.

Specialistische reinigingen door de vakmensen van mijnschoonhuis.nl
Specialistische reiniging door mijnschoonhuis.nl

Wij bieden een scala aan specialistische reinigingen voor particulieren in en rond het huis. Uitgevoerd door echte vakmensen in heel Nederland.

Bekijk de mogelijkheden