arrow_drop_up arrow_drop_down
Vloerbedekking schoonmaken Nederland

Vloerbedekking tapijt schoonmaken

Voor particulieren in heel Nederland!

Vloerbedekking schoonmaken van woonkamer, trap en slaapkamer

Laat uw vloerbedekking schoonmaken door de vakmensen van mijnschoonhuis. Wij beloven onze klanten een mooi schoon resultaat. Een mooi schoon tapijt zonder vlekken of vervelende geurtjes. Dat is mogelijk. Doordat wij gebruik maken van de beste producten en de modernste technieken. Wij kunnen alle soorten vloerbedekking voor u grondig en veilig schoonmaken. Onze vakkundige en vriendelijke specialisten weten precies wat de beste reiniging is voor uw vloerbedekking. Erger u niet langer aan een vuil tapijt of die vlekken. Wij maken uw vloerbedekking schoon, snel en goed. Zonder rompslomp en dat u de hele ruimte hoeft uit te ruimen.

Vloerbedekking schoonmaken voor particulieren in heel Nederland

Perfect Schoon, Kwaliteit en Service

Uw vloerbedekking perfect schoon laten schoonmaken

Perfect schoon

Wij kiezen altijd voor de beste reinigingstechniek afhankelijk van de vervuiling en het soort tapijt. Dit in combinatie met veilige en Groene producten. Zo bent u verzekerd van een mooi schoon resultaat.

Vloerbedekking schoonmaken met een snelle droogtijd

Snelle droogtijd

De droogtijd is afhankelijk van hoe intensief het tapijt behandeld en gereinigd moet worden en het soort tapijt. Meestal zal de droogtijd tussen de 4 tot 8 uur zijn. Het tapijt kan gewoon direct belopen worden. 

Vloerbedekking vlekken laten verwijderen

Vlekverwijdering

Wij hebben voor heel veel vlekken extra mogelijkheden om ze te verwijderen uit uw tapijt. Zo hebben wij speciale producten voor het verwijderen van verf, teer en olie vlekken en nare geurtjes uit tapijt.

Offerte en advies vloerbedekking schoonmaken

Advies & Offerte

Om de hoogste kwaliteit te kunnen bieden komt een vakkundige adviseur u bezoeken. Hij zal dan met u het tapijt bekijken en de mogelijkheden bespreken. U krijgt van tevoren een duidelijke schriftelijke prijsopgave. 

Onze tapijtreinigers zorgen voor een mooi schoon resultaat

Vloerbedekking schoon laten maken

Vloerbedekking schoonmaken

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.
Woonkamer vloerbedekking schoonmaken

Vloerbedekking woonkamer schoonmaken

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.
Trap vloerbedekking schoonmaken

Vloerbedekking trap schoonmaken

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.
Slaapkamer vloerbedekking schoonmaken

Vloerbedekking slaapkamer schoonmaken

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

Vloerbedekking schoonmaken complete service!

Vloerbedekking schoonmaken gratis offerte & advies

Offerte & Advies

Een vakkundige adviseur komt vooraf het tapijt inspecteren en vertelt u wat u mag verwachten. Hij zal u een duidelijke schriftelijke offerte geven. Alle prijzen zijn inclusief voorrijkosten, producten en 21% btw.

Professioneel tapijt stofzuigen

Tapijt in de ruimte stofzuigen

Wij beginnen altijd met het grondig stofzuigen van het tapijt met een speciale borstelstofzuiger. Zodat het losse vuil verwijderd is voordat we met de daadwerkelijke reiniging beginnen.

Pre-spray behandeling tapijt

Voorbehandelen tapijt

Afhankelijk van de vervuiling zullen we het tapijt voorbehandelen met een speciale pre-spray. Hierdoor zal het vuil makkelijk los komen en het resultaat beter zijn.

Tapijt dieptereiniging

Tapijt diepte reiniging

Met behulp van een professionele tapijtreinigings machine wordt het tapijt grondig en diep gereinigd. Veelal zal dit zijn door het injecteren van warm water met reinigings vloeistof. Direct zal het vuil met het meeste water uit het tapijt worden gezogen.

Tapijt speciale vlekverwijdering

Vlekken verwijderen

Waar nodig worden vlekken direct met speciale vlekverwijderaars behandeld. En overtollig product met de tapijtreinigings machine uitgespoeld.

Tapijt opborstelen na reiniging

Nadrogen en opborstelen tapijt

Tot slot zullen wij het tapijt met behulp van de bonnet methode na reinigen. Tevens zal dit de droging versnellen omdat overtollig vocht ook verwijderd wordt. Aansluitend borstelen we het tapijt op zodat de vezel op een mooie natuurlijke manier kan drogen.

Laat uw vloerbedekking regelmatig reinigen

Ons advies is om de vloerbedekking in huis regelmatig te laten reinigen. Zeker eens in de twee tot drie jaar. Dat is goed voor het behoud van de vloerbedekking, de levensduur zal hierdoor verlengd worden, maar het is ook beter voor uw gezondheid. Stof, vuil en vlekken zullen door een grondige reiniging verwijderd worden. De vloerbedekking ziet er weer mooi schoon en fris uit.  En tevens zullen wij uw vloerbedekking weer voorzien van een vuilwerende laag. Zo blijft het langer schoon en kunt u eenvoudig zelf een vlekje verwijderen.