Vloerkleed wit met ruit

Vloerkleed laten reinigen Hoogeveen

Vloerkleed laten reinigen. Eigen haal en breng service. Klaar in één week.

Laat uw vloerkleed reinigen door vloerkleed reinigen Hoogeveen. Wij beloven onze klanten een mooi schoon resultaat. Een mooi schoon vloerkleed zonder vlekken of vervelende geurtjes. Dat is mogelijk. Doordat wij gebruik maken van de beste producten en de modernste technieken. Wij kunnen bijna alle soorten vloerkleden zoals, Perzische tapijten, wollen vloerkleden, berber tapijten en patchwork tapijten, voor u grondig en veilig schoonmaken. Afhankelijk van het type materiaal, wol, zijde, katoen, linnen of synthetisch kiezen wij de beste en veiligste reiniging oplossing. Wij hebben een eigen haal en breng service. En veelal is uw vloerkleed klaar in één week. Ergert u niet langer aan een vuil tapijt of die vlekken. Wij maken uw vloerkleed schoon, snel en goed. Zonder rompslomp, gevaar op krimp of verkleuring.

Offerte aanvragen
Vloerkleed wit met ruit
Perfect schoon

Wij kiezen altijd voor de beste reinigingstechniek afhankelijk van de vervuiling en het soort tapijt.

Klaar in één week

Doordat wij een eigen haal en brengservice hebben zal meestal het vloerkleed al weer retour worden gebracht in één week.

Vlekverwijdering

Wij hebben voor heel veel vlekken extra mogelijkheden om ze te verwijderen uit uw tapijt.

gratis offerte binnen 24 uur
geen verborgen kosten
wij staan 100% garant
veilig & professioneel

Onze all-in tarieven

Vloerkleed reinigen - Brons pakket

Start tarief op basis van maximaal 4 m2 voor het 1e vloerkleed. Meer m2 of meer vloerkleden per m2 a € 18,45. Prijzen incl. btw. Werkwijze: *Vloerkleed ophalen *Machinaal kloppen *Dieptereiniging *Drogen *Retour bezorgen

Vloerkleed reinigen - Zilver pakket

Start tarief op basis van maximaal 4 m2 voor het 1e vloerkleed. Meer m2 of meer vloerkleden per m2 a € 19,95. Prijzen incl. btw. Werkwijze: *Vloerkleed ophalen *Machinaal kloppen *Dieptereiniging *Vuilwerend maken *Drogen *Retour bezorgen

Vloerkleed reinigen - Goud pakket

Start tarief op basis van maximaal 4 m2 voor het 1e vloerkleed. Meer m2 of meer vloerkleden per m2 a € 21,45. Prijzen incl. btw. Werkwijze: *Vloerkleed ophalen *Machinaal kloppen *Dieptereiniging *Vuilwerend maken *Anti-allergeen huisstofmijt behandeling *Drogen *Retour bezorgen *

Prijs bereken en opdracht geven

Kies het pakket wat past bij u wensen en bereken de prijs voor het reinigen van uw vloerkleed. Indien u akkoord bent kunt u een opdracht verstrekken. De klantenservice neemt dan met u contact op voor het maken van een ophaal afspraak.

checklist
Vloerkleed inspecteren

Bij binnenkomst van uw vloerkleed zal het eerst geïnspecteerd worden op bijzonderheden. Mochten wij afwijkingen constateren met de verstrekte informatie in de opdracht bevestiging dan zal onze klantenservice met u contact opnemen.

Kloppen en zuigen

Het losse vuil zoals zand zal uit het vloerkleed verwijderd worden met behulp van een klopmachine. Daarna zal het nog eens grondig gezogen worden met een speciale industriële stofzuiger met roterende borstel.

Koffievlek verwijderen uit tapijt
Vlekken en voorbehandeling

Vlekken worden voorbehandeld en het vloerkleed wordt ingezet met een reinigingsmiddel afgestemd op het type materiaal. Het vloerkleed wordt machinaal geborsteld zodat het product tot diep in de vezel kan dringen.

TruckMount Tapijtreiniging
Grondige dieptereiniging

Met behulp van een professionele tapijtreinigings machine wordt het tapijt grondig en diep gereinigd. Veelal zal dit zijn door het injecteren van warm water met reinigings vloeistof. Direct zal het vuil met het meeste water uit het tapijt worden gezogen.

Drogen en controle

Het vloerkleed laten wij zoveel mogelijk op een natuurlijke manier drogen. Daarna controleren wij of het mooi schoon is geworden. Het vloerkleed wordt dan nogmaals gezogen en opgerold, klaar voor de retour bezorging.

Karpetreiniging haal en breng service
Retour bezorgen

De klantenservice zal u via de mail informeren wanneer het vloerkleed retour kan worden bezorgt. Wanneer u dit aan ons bevestigd heeft zal het terug brengen definitief worden ingepland.

  • Eigen haal & breng service
  • Grondige dieptereiniging
  • Perfect 100% schoon
  • Ook voor verwijderen urine geur
  • Milieuvriendelijk reinigingssysteem
  • All-in tarieven voor particulieren
Perzische tapijten reinigen
Oosterse tapijten reinigen
Bidjar Perzisch tapijt
Perzisch tapijt reinigen
Vloerkleed wit met ruit
Wol vloerkleed reinigen
Design karpet wit zwart grijs
Modern vloerkleed reinigen