Wat is Chem-Dry (ChemDry)

Het Chem-Dry systeem is ontstaan ​​in 1977 in de VS. Men ontdekte dat met behulp van een revolutionaire koolzuuroplossing het mogelijk is tapijt mooi schoon te maken op een veilige en niet giftige manier. In 1990 werd Chem-Dry in Nederland op de markt gebracht.

Het exclusieve aan het Chem-Dry-proces is dat met natuurlijk CO 2 miljoenen kleine, bruisende bubbels worden geproduceerd die het tapijt diep binnendringen, waardoor vuil en vlekken snel oplossen. De koolzuur belletjes stuwen het vuil in het tapijt naar de oppervlakte. Waar het vuil dan doormiddel van de sproei-extractie methode verwijderd wordt.

Het reinigen met behulp van koolzuur werd later ook toegepast om meubelstoffen veilig te kunnen schoonmaken.

Harris-Research de ontwikkelaar van het Chem-Dry systeem heeft doormiddel van franchising ervoor gezorgd dat er een wereldwijd netwerk is ontstaan.

Dit unieke proces heeft het Chem-Dry netwerk mogelijk gemaakt om te groeien tot duizenden succesvolle franchises over de hele wereld.

Chem-Dry is vertegenwoordigd in meer dan 50 landen. In totaal zijn er 4500 vestigingen wereldwijd.

Het succes van Chem-Dry rust op twee pilaren:

  1. Het Chem-Dry Koolzuur systeem en de specialistische producten ondersteund door R&D en de know-how binnen de organisatie.
  2. Het vakmanschap en de eerste klas service van de individuele franchisenemer.

Het diensten pakket van Chem-Dry is in de loop van de jaren behoorlijk uitgebreid. Behalve het reinigen van tapijt, vloerkleden en meubelstoffen verzorgen Chem-Dry franchisers ook de professionele schoonmaak van elastische vloeren, tegelvloeren en grindvloeren.

Diverse ondernemers die aangesloten zijn bij het mijnschoonhuis.nl netwerk zijn ook Chem-Dry ondernemers.

Grondige dieptereiniging tapijt

U wilt zo lang mogelijk plezier hebben van uw tapijt in de woonkamer, slaapkamer of op de trap. Het op een juiste manier verwijderen van vlekken uit tapijt zal hier zeker aan bijdragen. Toch is het ook goed om eens in de drie tot vijf jaar uw tapijt grondig te laten reinigen. De frequentie van een complete tapijtreiniging is natuurlijk afhankelijk van de gezinssamenstelling en hoe intensief het tapijt gebruikt wordt. Goed onderhoud van tapijt loont zich. Het zorgt voor een gezonde woonomgeving en de levensduur van het tapijt zal verlengt worden.

Vloerbedekking laten schoonmaken
Tapijt laten reinigen.

Reiniging van tapijt in de woonkamer, slaapkamer of op de trap. Snelle droogtijd en het aanbrengen van een vuilwerende laag.

Bekijk de mogelijkheden
Tapijtreiniging met koolzuur
geplaatst op 13 February 2018 in Begrippenlijst
Offerte aanvragen