Tegelvloer reinigen Leidschendam-Voorburg

Tegelvloer schoonmaken

Tegelvloer reinigen Leidschendam-Voorburg reinigt alle soorten tegelvloeren voor particulieren. Na jaren van gebruik wordt ook een tegelvloer vuil waardoor u het niet meer echt zo schoon krijgt als dat u zou willen. Door het dagelijks gebruik kan er een vettige laag zijn opgebouwd. Of in het geval van een poreuze tegelvloer zit de vervuiling een stuk dieper. Ook de voegen kunnen op een gegeven moment vervuild raken. Wij hebben voor u de oplossing. Met onze methode wordt de tegelvloer grondig en diep gereinigd, ook de eventuele voegen.  Met een uniek systeem, speciaal ontwikkeld voor het reinigen van alle soorten tegelvloeren, maken wij u vloer onder hoge druk schoon. Dit gebeurd op een veilige manier zonder dat het meubilair en/of de wanden nat zullen worden. Deze methode is ook uitermate geschikt voor het reinigen van terrasvloeren buiten. Een zeer professionele reiniging met een perfect resultaat.

Offerte aanvragen
Perfecte schoonmaak

Meest grondige dieptereiniging.

Snel & efficiënt

Klaar in één dag en vrijwel direct beloopbaar.

Groen label

Milieubewust & veilige reiniging.

gratis offerte binnen 24 uur
geen verborgen kosten
wij staan 100% garant
veilig & professioneel

Onze all-in tarieven

Tegelvloer reinigen woonhuis begane grond

Start tarief van € 235,- op basis van maximaal 20 m2 lege of nagenoeg lege ruimte. Daarna € 4,85 per m2. Prijzen incl. btw.

Tegelvloer reinigen woonhuis 1ste verdieping

Start tarief van € 255,- op basis van maximaal 20 m2 lege of nagenoeg lege ruimte. Daarna € 4,85 per m2. Prijzen incl. btw.

Tegelvloer reinigen appartement met lift

Start tarief van € 270,- op basis van maximaal 20 m2 lege of nagenoeg lege ruimte. Daarna € 4,85 per m2. Prijzen incl. btw.

Vloerreiniging door de specialisten van mijnschoonhuis.nl
Meest grondige reiniging van uw tegelvloer

Wij beloven u de meest grondige dieptereiniging van uw tegelvloer. Perfect schoon resultaat gegarandeerd! Zonder gespat op overig meubilair of wanden en muren.

Geen agressieve chemicaliën

Bij het schoonmaken van uw tegelvloer maken wij minimaal gebruik van schoonmaakproducten. En de producten die wij gebruiken zijn veilig voor mens en dier en tevens groen gecertificeerd.

Meubels en kasten

Voor het allerbeste resultaat is een lege ruimte het meest ideale. Maar wij begrijpen dat het niet altijd mogelijk is grote kasten te verplaatsen. Daar kunnen wij dan gewoon omheen werken.

Onze service en garantie

Onze klantenservice kan u precies vertellen wat een complete all-in reiniging gaat kosten. Daarvoor hebben wij nodig de hoeveelheid vierkante meters, het type vloer, woonsituatie en eventuele bijzonderheden.

  • Grondige dieptereiniging
  • Perfect 100% schoon
  • Volledig uitruimen hoeft niet
  • Geen gespat op vloeren en muren
  • Direct beloopbaar
  • Milieuvriendelijk reinigingssysteem
  • Scherpe tarieven voor particulieren
Tegelvloer reiniging
Terrastegels buiten reinigen
Antieke tegelvloer reinigen