Vloerkleed wit met ruit

Karpetreiniging snel, goed en vakkundig

Karpet reinigen in heel Nederland met haal en breng service.

Karpetreiniging, berber tapijt schoonmaken, perzisch tapijt reinigen… Welk vloerkleed u ook gereinigd wilt hebben. Wij reinigen alle soorten vloerkleden goed en vakkundig. Uw vloerkleed reinigen wij met de nieuwste technieken en producten. Veilige producten die geschikt zijn voor alle soorten vloerkleden. En uiteraard zijn onze producten Groen Gecertificeerd. Regelmatig uw vloerkleed laten reinigen zorgt voor een fijne woonomgeving en is tevens beter voor de gezondheid. Wij adviseren minimaal eens per  jaar het karpet grondig te laten reinigen. Karpetreiniging Nederland biedt u een totaal pakket. Wij kunnen zelfs de meeste oude vlekken verwijderen. En heeft uw huisdier een ongelukje veroorzaakt ook dan kunnen wij ervoor zorgen dat het vloerkleed weer fris wordt. Wanneer wij uw karpet reinigen dan brengen wij standaard een nieuwe vuilwerende laag aan. Wij hebben een eigen haal en breng service door heel Nederland. In de meeste gevallen is uw vloerkleed gereinigd in één week.

Offerte aanvragen
Vloerkleed laten reinigen
gratis offerte binnen 24 uur
geen verborgen kosten
wij staan 100% garant
veilig & professioneel

Onze all-in tarieven

Budget karpetreiniging

€19,45

per m²*

Ophalen vloerkleed, grondige dieptereiniging, standaard vlekbehandeling, retour bezorgen.

*vanaf / min order € 95,-

Speciaal karpetreiniging

€24,50

per m²*

Ophalen vloerkleed, grondige dieptereiniging, anti-allergeen behandeling, standaard vlekbehandeling, vuilwerende laag aanbrengen, retour bezorgen.

* vanaf / min order € 110

Gemak karpetreiniging

€24,50

per m²*

Ophalen vloerkleed, grondige dieptereiniging, anti-allergeen behandeling, standaard vlekbehandeling, vuilwerende laag aanbrengen, retour bezorgen, uitrollen en op de plaats leggen

* vanaf / min order € 120

Pak uw voordeel bij Karpetreiniging

Ons advies is: laat één keer per jaar uw vloerkleed, berber, nepal of pers grondig schoonmaken. Dat is beter voor de gezond in huis en zorgt ook voor een langere levensduur van uw vloerkleed.  Wij zorgen ervoor dat uw vloerkleed niet alleen mooi schoon wordt maar wij brengen ook weer een nieuwe vuilwerende laag aan. En desgewenst kunnen wij u vloerkleed extra behandelen tegen allergenen en huisstofmijt. Zo kunt u weer een hele tijd genieten van een mooi schoon en fris vloerkleed. Elk jaar uw vloerkleed goed en grondig laten reinigen belonen wij met een mooie klanten korting.

Specialistische reinigingen door de vakmensen van mijnschoonhuis.nl
Offerte & Advies

Een vakkundige adviseur zal u vertellen wat de mogelijkheden zijn en wat u mag verwachten van de reiniging. U krijgt altijd een duidelijke prijsopgave en bij opdracht een orderbevestiging. Alle prijzen zijn inclusief voorrijkosten, producten en 21% btw.

Karpetreiniging haal en breng service
Haal & Breng service

De chauffeur zal op de afgesproken dag en tijdstip uw vloerkleed komen ophalen. Eventueel kunt u nog bijzonderheden met hem bespreken. Veelal kunt u het vloerkleed één week later al weer retour verwachten.

Inspectie & voorwerk

Een vloerkleed wordt bij binnenkomst in de werkplaats eerst geinspecteerd op bijzonderheden. De specialistisch reiniger bepaalt aan de hand van het soort vloerkleed hoe het gereinigd moet worden. Dan wordt het vloerkleed verder voorbereid voor de werkelijke reiniging. Dat wil zeggen het losse vuil verwijderen zoals zand en het vloerkleed voorbehandelen met een speciaal milieu vriendelijk reinigingsproduct.

Sproei-extractie tapijtreiniging
Volledige diepte reiniging

Met behulp van een professionele tapijtreinigings machine wordt het vloerkleed grondig en diep gereinigd. Veelal zal dit zijn door het injecteren van warm water met reinigings vloeistof. Direct zal het vuil met het meeste water uit het tapijt worden gezogen.

Vlekken verwijderen

Waar nodig worden vlekken direct met een speciale vlekverwijderaar behandeld. Wij hebben speciale behandelingen voor het verwijderen van koffie en thee vlekken. Maar ook voor het verwijderen van urine geur van huisdieren. Tevens brengen wij als extra behandeling een nieuwe vuilwerende laag aan.

Nadrogen en opborstelen tapijt

Afhankelijk van de poolhoogte en het soort vloerkleed wordt het karpet opgeborsteld. Daarna wordt het karpet gedroogd. Als het vloerkleed volledig droog is wordt het als laatste stap gecontroleerd en ingepland om retour te bezorgen.

  • Grondige dieptereiniging van alle soorten vloerkleden
  • Milieuvriendelijk. Veilig voor mens en dier
  • Inclusief nieuwe vuilwerende beschermlaag
  • Eigen haal en brengservice door heel Nederland
  • Klaar in gemiddeld één week
  • Niet goed geld terug garantie
  • Extra klanten korting bij jaarlijkse reiniging
Perzische tapijten reinigen
Oosterse tapijten reinigen
Bidjar Perzisch tapijt
Perzisch tapijt reinigen
Vloerkleed wit met ruit
Wol vloerkleed reinigen
Design karpet wit zwart grijs
Modern vloerkleed reinigen